Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
fagy53
üzenetére
Hiba egy szál se

Víz- jég - nitro más kategória, én csak örültem
, s próbálom tartani a lépést mert..mert szórakoztat, igaz, néha legszívesebben belerúgnék.
S hidd el, légnél nem az a legfontosabb, hogy +3 vagy -4°, +25°-os eredmény úgy se bír felkerülni, s nem 1-2 hónap alatt zajlik, mindenki a telet várja
(jó 3 éve Zájeccal versenyeztünk 2180-nal. Télen nem nagyon volt 1 hét, hogy lettem volna lázas, folyamatosan az ablakban fagyoskodtam. Szóval inkább más tényezők (lap, -azon belül is, hogy jobbfajta e(mert ugye abból sincs 2 1forma), táp, ram, stb..stb..Mind1, nem is a realitásról szól, hisz nem az van, hogy asrock lapban, Vargánés táppal mit hozol ki belőle. Viszont TE döntöd el, hogy milyen lapot teszel alá, milyen priocit. (Nézd csak meg, hányan vesznek 1 procit, 2 nap és eladják, majd vesznek egy u.olyat.) Én ezt még M.országon akartam megvenni, de akkor nem volt pénzem, s mikor lett Svédből küldte el tom_tol 
(#10988) Cseneles : Giga UD3R rev1.0 Alul nagyon ok, de felül pl. tom_tol egy Biostar lappal 4770-et hozott ki belőle. (hő
-Svédben, 1-2 fokkal hűvösebben, de itt a Biostar-Giga kül. jött sztem ki. Viszont ezt leszámítva (30MHz -max OC.) a többiben jobb a giga. Bár már ezt se írom, nehogy most meg ebből legyen vita
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
fagy53
üzenetére
nem csak ezen a listán van így...ez így működik mindenhol a világban

de ilyen szempontbol az sem tiszteséges, h az intel különböző procikat ad ki egy szérián belül....más-más VID és ugye más-más tuningpotenciál...majd ha egyforma procikat adnak ki, akkor lesz értelme különszedni a víz/lég/jéghűtéseket
tömören
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, s próbálom tartani a lépést mert..mert szórakoztat, igaz, néha legszívesebben belerúgnék.