Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Ajaj...ha azt akarom, hogy a procim milyen jól húzható és én milyen ügyes vagyok másokhoz képest akkor csak úgy lehet ezt másokkal összehasonlítani, ha azonosak a feltételek.
A teszt többi résztvevőjének, a hűtés módja, környezeti hőmérséklet, zárt ház vagy csupasz asztali kivitel, azonosnak kellene lennie Abszurd dolog egy szárazjeges eredményt egy léghűtésessel összehasonlítani, mert nem biztos, hogy a szárazjeges a jobb proci, márpedig a prociról kellene szólnia ennek a megmérettetésnek. -
Robi_73
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Sziasztok!
Alapfesszel ez milyen eredménynek számít a Q9550-ek között?
Q9550 FPO: L941B678
8x463mhz (3704mhz)
gyári fesz: 1.275 v 1.23-1.25v valós
1 óra prime teszt volt
Alaplap: Gigabyte P35 DS4Lehet, hogy megy még fentebb is, csak most raktam be a gépbe, belőttem ennyire egyből és start. Majd hétvégén kitesztelem.
-
norb55
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
az 1 dolog ,hogy 1 proci mit bír, de hozzá kell azt is tennem ,hogy terhelés alatt meddig mennek !

mert ugye az a fontos és nem az hogy bebotol a windows, és megy 10 percet a prime 95!24 órás teszt után ,ha működik az már jó

és egyértel mű az is ,hogy minél újabb 1 proci annál több tuningot fogsz kipréselni belőle!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő