- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok.Elsőként is bocsi ha kezdő amatőr kérdéseket teszek fel.Pár napja raktam össze egy gépet Asus P5Q Deluxe / Q9550 minden rendben megy semmi gondom Win XP Prof van fent SP3 al.Eddig inkább játékokat teszteltem minden szépen fut semmi gondom.Biosban mindent automatán hagytam, tuningolni nem szeretnék.Tanácsra kezdtem terheléses teszteket nézni elsőként (Everest stab.teszt / Prime95), amit észleltem hogy "én szerintem" magas hömérsékletetket kaptam 67-70 de 80 felé is ment talán.Kevés a gyári intel hűtő tuning nélkül is? Mivel lehet legjobban hömérsékletet mérni? Mert minden mást mutat.Asus féle pc probe 2 progi volt hogy 113fokot mért ami szerintem nem lehet..(egyből biosba kiléptem és 55fok) Ha egy 3dmark rendben lefut akkor hagyjam a fenébe a tesztelgetést? vagy érdemes még terhelgetnem csak komolyabb hűtővel?
Előre is köszi minden infot nagy segitség lenne.Üdv.
Hartge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest