- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
lipi67 #16633 üzenetére
Válasz lipinek: A topik legjobb quadja a tiéd ami nálam van. Eladó-e? Hát sok töprengés után úgy döntöttem mégsem adom el
még!!!. Van itt i5-is nálam meggyőző teljesítményű mivel szorzózármentes i5 655k, de valahogy nem tudok azonosulni vele(azért az a fizikai 4 mag még mindig gyorsabb én úgy érzem). Megy mint a vadállat léggel 4.7, 5-gigahertz is megy teszt erejéig csak hűteni nem tudom mert melegszik a ht miatt mint állat. Anélkül is elmegy két maggal akkor jobb. Szóval a quad most 1400MHz-en megy 0.84-volton
enegrysaver módba ez az alja ezt már kiteszteltem most karácsonykor lesz rá időm jön a tuning is víz mellett biztató eredményekre számítok. A lap maximus 2 formula. Természetesen beszámolok mindenről, a tuning táblázatba is közlöm majd az adatokat. Bár még év közben ígértem, de sajnos csak így alakult, semmire nem volt időm, pláne ilyen komoly beállításokat igénylő lap esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest