Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
2-3 éve használunk "stuff"-nak 7/24-be egy 18 férőhelyes külső racket sajna nincs annyi scsi hdd-nk, mert ez egy "fekete" dolog, de van benne pár vinya!
Szal még sose volt benne elhalálozás. A kopás részét értem és tisztába is vagyok vele, de nem kevés ház gyártó alakítja ki így a HDD tartóját. Számomra se elfogadott a dolog, de nem parázok...ennyire nem, mint ahogy pl most tetted Te.
Vízszintesbe viszont annál több...de ez sztem természtes dolog tök mind1, hogy szereli be az ember...vmelyik gyengébb vmelyik erősebb jobb minőségű HDD független gyártótól, ami vagy bírja vagy nem bírja addig ameddig kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tesla topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3908, 100% Akkumuláto
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal még sose volt benne elhalálozás. A kopás részét értem és tisztába is vagyok vele, de nem kevés ház gyártó alakítja ki így a HDD tartóját. Számomra se elfogadott a dolog, de nem parázok...ennyire nem, mint ahogy pl most tetted Te.