Hirdetés
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet kapni fogok, a többiektől meg a modiktól is de azért megpróbálok finoman fogalmazni úgy hogy ne bántsak meg senkit sem.

Szóval láttam már pár durva quadot, van is belőle nekem is, de amit te mondol, az akkora f@szág hogy esküszöm lassan sírok. Az ha 4400-et megy 1,45-el 24/7-be akkor én vagyok az etióp érsek Nem bántásból de ez tényleg hihetetlennek tűnik nekem, de ahogy látom nem csak nekem.
Emlékeim szerint már vagy 3 hete mondtad hogy pár napon belűl lesz vizhűtőblokkod, és hogy csinálsz képeket. Azóta se kaptunk semmit se. Most jogosan mondhatod azt hogy nekünk nem kell semmit se bizonyítgatnod, mert te tudod hogy milyen. De ennyi erővel mondhatom azt én is hogy 1.3v-al megy 300 gigamegateraherzen.
Mellesleg már csak azért is kétlem mert itt azt írtad hogy 8x550-en használtad. Na már most aki kicsit is tisztában van a dolgokkal az tudja hogy amelyik quad megy 500-as fsb-t az már igen csak jó, mert álltalában 450-500 között szokott végük lenni mert álltalában wallosak.
És osztom mások véleményét, hogy ha szerintem bárkinek közülünk ilyen quadja lenne mint ami állítólag a tied, már rég megosztotta volna velünk a prime & cpu-z képeket, mert ha tényleg úgy van ahogy mondod akkor a tied a világ legjobb quadja.
De az az érzésem hogy ez ilyen HiperG féle quad lehet.És tényleg nem bántásból írom de elösször tegyél le valami eredményt az asztalra, aztán irkáljál ilyen hajmeresztő eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest