Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
nygma
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
1 hétig használtam 4400 mhz-n netezésre,nem volt időm tesztre,így is csak naponta 2 órát jutott időm odaülni a géphez....így nem vettem észre hibát...

Mint írtam nem futtatam le semmilyen tesztet, ezzel a Quaddal,de ha visszaolvasol,nem is írtam ilyet,hogy prime stabil a Quad 4400 mhz-en,mert ez úgy sem fog megtörténni...max. 3,8 ghz-ra tippelek 2 óra prime stabilan...de előfordulhat,hogy ennyi sem lesz...mert ugye semmit sem lehet előre tudni...
Nem veszem sértésnek amit írtál,teljesen érthető a "fellángolásod"...és jogosank is tartom...egyszóval egyetértek veled és az írásodbol kiszűrtem,hogy nem rosszindulatból írtad,szóval én köszönöm...

-
VinoRosso
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
LOOL ecsém mik vannak
,én ezt a tagot nem is láttam, pedig azért figyelem a hirdetéseket. És hányan írták, up meg milyen király proci, jó hogy nem szopta be senki. Mondjuk a tag is hülye volt, ha tényleg el akarta adni lehúzós szándékkal, mert írhatta volna azt hogy 4Ghzen megy annyival, az még hihetőbb is lehet. De amit összelámerkodott az apróban, hogy cpu-z stabil meg, ő nem q6600-ban tolja a procit, meg ilyenek... szerintem túl sok volt a szivornya a hétvégén, és meg akar viccűni minket, mikor elfogyott a nafta, hogy hátha jobb kedvre derűl.De egyébként ettől még lehet stabil 4400 Mhzen az a proci, csak annyi az esélye, mint mákostekercsben az önindukciónak.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,én ezt a tagot nem is láttam, pedig azért figyelem a hirdetéseket. És hányan írták, up meg milyen király proci, jó hogy nem szopta be senki. Mondjuk a tag is hülye volt, ha tényleg el akarta adni lehúzós szándékkal, mert írhatta volna azt hogy 4Ghzen megy annyival, az még hihetőbb is lehet. De amit összelámerkodott az apróban, hogy cpu-z stabil meg, ő nem q6600-ban tolja a procit, meg ilyenek... szerintem túl sok volt a szivornya a hétvégén, és meg akar viccűni minket, mikor elfogyott a nafta, hogy hátha jobb kedvre derűl.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)