Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Lidi
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Csak hogy a témához is szóljon vki:
Nálam 2.0 cerka megy 2.8 -on, acorp alaplapban. És nekem teccik. Ha csere lesz, akkor egy 2.4 cerka lesz a következő, i865 chipes lappal. Szeretem benne hogy nem kell 8k -ért zalman-t vennem rá hogy ne süljön meg tuning alatt, simán viszi egy 3k -ért vett ( újonnan ) titan bordával + 2db 5cm -es, 7V -on járó ventivel.
És nem kell fosnom lanpartira való cipekedés után, hogy vajon a helyén van e a borda, vagy letört e már a socket kapcsa.... Ez egyszerűen boríthatatlan, betonstabil cucc. -
zka
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
figyelj, jó lenne már, ha befejeznénk ezt a témát! :(
mindenkinek az jó, amije van, akár intel, akár amd! én megváltozni akkor sem fogok, de csak cerkára van pénzem! akkor legyetek szivesek, és hagyjátok, hogy arról beszéljünk, amink van! nemtudom, miért olyan nehéz megállni, hogy ne szóljatok bele... :F -
maszat
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Miért nem tudod megállni, hogy minden kérdésre válaszoljál?:(( Hogy mersz csúnyát mondani a Celeronról?:O Mert te is tudod, ez a topic nem erről szól:(((
:)):DD:)):DD:))
Köszi. Már értem miért nincsen 1900 MHz-s cerka. Ezek tükrében kíváncsi vagyok a Prescott cerkára, majd meglátjuk.
Bocsi a telhetetlenségemért, de tudnál vmi linket beszúrni vagy csak ennyi lényeges különbség van? -
zka
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
mielött akasztás lenne, sosem mondtam, hogy a celeron jobb, mint egy AMD
akármilyen intel-fan vok, ilyet azért nem állitanék...
szvsz. egy 3,2 (northwood) jobb mint egy athlon xp3200+
a cerkáról azt mondtam, hogy egy 2200+ sosem jobb, mint egy 2,8 ez azért kicsit télleg tulzás lenne.
de valahogy ez a topic nem erröl szól... nemtudom, az amd-sek nem tudják megállni, hogy mindenbe beleszóljanak??? :( -
zka
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Mert hogy egy 2200+ jobb lenne mint egy 2800-as cerka??? Ekkora ökörséget már régen hallottam! :DD
Oké, csak 128 L2, de azért az 1 ghz az mégis csak 1 ghz! :U
A duron-ról meg ne is beszéljünk, meddig ment az, 1300mhz-ig? Egy 1,3 Tualatin odaveri! :)
Jó, aláirom, hogy vannak területek, ahol az AMD jobb, mint az Intel, de ugy látom az AMD fanok hajlamosabbak tulzásba esni... :( -
Chain|Q
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
En szinten csak a sima P1 es P1-MMX-ekrol tudok... Legalabbis neten rakeresve nem talaltam semmilyen infot arrol, hogy a PPro, P2 es Cerka procikban is benne lenne. Ellenben azt sokhelyen leirva, hogy nem erinti oket (pl. a cnet-en, http://news.cnet.com/news/0-1003-200-323904.html). De van otthon elfekvoben egy dual PPro lapom, majd rabootolok vmi Linuxt, aztan az majd megmondja a frankot.
Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Suzuki topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- BestBuy topik
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest