Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
HiperG
addikt
1. Igen üzletpolitika... de nemond nekem, hogy nem egy aljas... felhasználókat átvérő üzletpolitika ez... Ilyen ''aki hülye, haljon meg'' hozzáállás...
Csupán helyre akartam tenni az itt lévő helyzetet, mert egyesek nagyon megszaladtak a celeroncsukkal
2. Tudod ha most kéne vennnem, akkor nem venném meg... A64-et akartam de egy 20as hiányzott hozzá... ha most kéne cserálnem ez 40be fájna...
Erre volt pénzem, kíváncsi voltam Intelre.... állítólag húdenagyon megbízható meg fílingje van... most már tudom, hogy mennyire nem.... és aki ezt monnya az a lelke mélyén cska magát áltatja :( -
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest