Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
-
hobizoli
nagyúr
A L2 cache nem csak mereteben ter el, hanem abban is, hogy az L2 cache fele a P4 8-way a WM Celeron 4-way, a NW Celeron viszont csak 2-way eleresu.
K7-nel a Barton, Thotron, Thoroughbred, Applebred, Palomino, Morgan, Thunderbird es a Spitfire mag mind-mind 16-way -s:U
hobizoli -
zka
tag
Azért, a fikázáson, és a tuningon kivül, szerintem igen sok embernek megfelel, mert felölem akár P4 3,2 akár XP 3200+, de ne mond, hogy egy 2,8 as Celeron ma nem elég mindenre!
A willamette télleg nem volt nagy alakitás, ahogyan P4 böl sem, de a northwood cerka igenis sokra képes, ha olyan ember kezébe kerül, aki nem ugy esik neki rögtön, hogy: ''P4, az szar, nemhogy egy Celeron''!
[Szerkesztve] -
-
klepto
addikt
Egyszer, még AMD-s koromban próbáltam a Memtest86-ot, mert akkor is volt valami gyanús, de nem ismerem a progit. Akkor 100-ig engedtem, aztán lelőttem. Ha jól tudom, az véktelen ciklusú szoftver, vagy nem? Meddig kell futtatni? Akkor úgy csináltam, hogy felmásoltam floppyra, és arról indítottam a gépet. Ha jól tudom, úgy kell használni, ugye? Ha hibázik, hol írja ki? Mit kell nézni, mire kell figyelni a progiban?
Egyszerűbben: hogy működik, és hogy kell használni azt a progit?
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest