Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Mit jelent adott esetben a "nyúzás" ? Csak kíváncsiságból kérdem, mert egyrészt én is szeretnék venni majd valami hasonlót, másrészt én nyúztam 2 hónapig egy Lenovo MIIX 10 tabletet, aminek elvileg ugyanez (a háttértáron kívül) a konfig-ja, és azon nem igazán tapasztaltam semmi belassulást: FHD film lejátszás, kipróbáltam AutoCad-del, PhotoShop-pal is és meglepően jól teljesített.
Köszi! -
bigrock
addikt
válasz
LittleShark
üzenetére
4K videó lejátszás.
-
bigrock
addikt
Ezek a mini PC-k közül melyik számít most hardveresen a legerősebbek? Természetesen némi kompromisszummal... :-)
-
bigrock
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Mindenkinek igaza van!
Kicsit helyesbítek az igényeken:
1. Elsősorban a hálózati médialejátszás kell, a megjelenítés fullHD TV-n menne. A hang sima sztereo.
2. Mindenképpen kellene Windows, mert alkalomadtán Prezi doksikat kellene rajta bemutatni
3. Azért is kellene a Windows, mert egy egyedi alkalmazás is futna rajta, ami a megjelenített videot kezelni tudja (indítás, megállítás), valamint a video szinkronhangját tükrözné egy Android-os mobil eszközre.
Remélem, nem túl speciálisak az igényeim
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Egy HTPC összerakásában gondolkodtam eddig. Az elméleti konfig: Q1900 CPU+alaplap, 4 GB RAM. HDD nem érdekes, hálózati lejátszás lenne. Olvasgatva a hozzászólásokat, látom, hogy ez a Z3735 platform kiváltaná a célt, ami kimerülne a max. fullHD videok zökkenésmentes lejátszásában. Kérdés: ha más célra nem akarom használni a konfig-ot, akkor javasoljátok-e? Az ára jóval kedvezőbb (bár a teljesítményén ez lejön), nem utolsósorban a jogtiszta 8.1 Win is sokat nyom a latban.
Esetleg hasonló rendszer erősebb CPU-val?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit helyesbítek az igényeken: