- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Mit jelent adott esetben a "nyúzás" ? Csak kíváncsiságból kérdem, mert egyrészt én is szeretnék venni majd valami hasonlót, másrészt én nyúztam 2 hónapig egy Lenovo MIIX 10 tabletet, aminek elvileg ugyanez (a háttértáron kívül) a konfig-ja, és azon nem igazán tapasztaltam semmi belassulást: FHD film lejátszás, kipróbáltam AutoCad-del, PhotoShop-pal is és meglepően jól teljesített.
Köszi! -
bigrock
addikt
válasz
LittleShark #436 üzenetére
4K videó lejátszás.
-
bigrock
addikt
Ezek a mini PC-k közül melyik számít most hardveresen a legerősebbek? Természetesen némi kompromisszummal... :-)
-
bigrock
addikt
válasz
interstate76 #172 üzenetére
Mindenkinek igaza van!
Kicsit helyesbítek az igényeken:
1. Elsősorban a hálózati médialejátszás kell, a megjelenítés fullHD TV-n menne. A hang sima sztereo.
2. Mindenképpen kellene Windows, mert alkalomadtán Prezi doksikat kellene rajta bemutatni
3. Azért is kellene a Windows, mert egy egyedi alkalmazás is futna rajta, ami a megjelenített videot kezelni tudja (indítás, megállítás), valamint a video szinkronhangját tükrözné egy Android-os mobil eszközre.
Remélem, nem túl speciálisak az igényeim -
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Egy HTPC összerakásában gondolkodtam eddig. Az elméleti konfig: Q1900 CPU+alaplap, 4 GB RAM. HDD nem érdekes, hálózati lejátszás lenne. Olvasgatva a hozzászólásokat, látom, hogy ez a Z3735 platform kiváltaná a célt, ami kimerülne a max. fullHD videok zökkenésmentes lejátszásában. Kérdés: ha más célra nem akarom használni a konfig-ot, akkor javasoljátok-e? Az ára jóval kedvezőbb (bár a teljesítményén ez lejön), nem utolsósorban a jogtiszta 8.1 Win is sokat nyom a latban.
Esetleg hasonló rendszer erősebb CPU-val?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Nas-nak, vagy bármi másnak amire jó, komplett gép, 9,5TB
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest