- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Itt is leírom a kis vesszőparipámat: csak és kizárólag hálózati médialejátszásra szerintem abszolút felesleges mini pc-t venni, ilyen célra jobb egy célhardver (asztali médialejátszó vagy BD player). Ez a Samu BD-H5500 nincs 20e Ft, és kadenciahelyesen lejátszik gyakorlatilag mindent (a 3D tartalmakat is), ill. Plex Media Server-ről még a feliratokat is szépen viszi.
Persze kérdés, hogy:
- miket akarsz lejátszani?
- TV-re megy a hang vagy valami komolyabb hangfalszettre?
- szóba jöhet később komplexebb felhasználás? -
Mike88
senior tag
96. hozzászólás.
Barebone nem új keletű dolog találsz i3-ra, i5-re épülőt is, na ez az utolsó infóm a témában, mivel nem mostanában keresgéltem ilyesmit. Ha csak filmnézésre lesz, akkor én úgy gondolom elegendő pl. a Pipo X7 is, ugyan én nem médialejátszónak vettem, így ezt a részét még nem nagyon tesztelgettem, pár teszt videó persze lefutott, de a kérdésre akkor kapnék igazán választ, ha aktívan erre használnám. Mindenesetre Kína most ezeket fogja ontani, ehhez közeli árban, jobb config-ot nem hinném, hogy találsz.
-------------------------------------------------
Azért tegnap volt némi lassulás... Az asztaliból kikaptam a winyót, majd beleraktam egy usb-s keretbe, s csatlakoztattam a Pipohoz, aztán behasheltem 50+ torrentet, s mikor kész voltam rá pár percre baromira belassult. Ezt egy újraindítás helyrehozta, azóta nincs lassulás, de majd ma kiderül, hogy ismét előjön-e, ha igen, akkor ez sem AZ, amivel kiváltom az asztalit.
A külső winyót amúgy leállítja, ha nincs használatban, ez nem rossz dolog, csak nem tudom, hogy egészséges-e így, hogy akár 10 percenként beindítja seed miatt, majd (akár) rá pár percre leállítja.
Ilyesmit nem lehet valahol ki-be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged