Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Itt is leírom a kis vesszőparipámat: csak és kizárólag hálózati médialejátszásra szerintem abszolút felesleges mini pc-t venni, ilyen célra jobb egy célhardver (asztali médialejátszó vagy BD player). Ez a Samu BD-H5500 nincs 20e Ft, és kadenciahelyesen lejátszik gyakorlatilag mindent (a 3D tartalmakat is), ill. Plex Media Server-ről még a feliratokat is szépen viszi.
Persze kérdés, hogy:
- miket akarsz lejátszani?
- TV-re megy a hang vagy valami komolyabb hangfalszettre?
- szóba jöhet később komplexebb felhasználás? -
Mike88
senior tag
96. hozzászólás.
Barebone nem új keletű dolog találsz i3-ra, i5-re épülőt is, na ez az utolsó infóm a témában, mivel nem mostanában keresgéltem ilyesmit. Ha csak filmnézésre lesz, akkor én úgy gondolom elegendő pl. a Pipo X7 is, ugyan én nem médialejátszónak vettem, így ezt a részét még nem nagyon tesztelgettem, pár teszt videó persze lefutott, de a kérdésre akkor kapnék igazán választ, ha aktívan erre használnám. Mindenesetre Kína most ezeket fogja ontani, ehhez közeli árban, jobb config-ot nem hinném, hogy találsz.
-------------------------------------------------
Azért tegnap volt némi lassulás... Az asztaliból kikaptam a winyót, majd beleraktam egy usb-s keretbe, s csatlakoztattam a Pipohoz, aztán behasheltem 50+ torrentet, s mikor kész voltam rá pár percre baromira belassult. Ezt egy újraindítás helyrehozta, azóta nincs lassulás, de majd ma kiderül, hogy ismét előjön-e, ha igen, akkor ez sem AZ, amivel kiváltom az asztalit.
A külső winyót amúgy leállítja, ha nincs használatban, ez nem rossz dolog, csak nem tudom, hogy egészséges-e így, hogy akár 10 percenként beindítja seed miatt, majd (akár) rá pár percre leállítja.
Ilyesmit nem lehet valahol ki-be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest