Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mike88 senior tag 96. hozzászólás. 
 Barebone nem új keletű dolog találsz i3-ra, i5-re épülőt is, na ez az utolsó infóm a témában, mivel nem mostanában keresgéltem ilyesmit. Ha csak filmnézésre lesz, akkor én úgy gondolom elegendő pl. a Pipo X7 is, ugyan én nem médialejátszónak vettem, így ezt a részét még nem nagyon tesztelgettem, pár teszt videó persze lefutott, de a kérdésre akkor kapnék igazán választ, ha aktívan erre használnám. Mindenesetre Kína most ezeket fogja ontani, ehhez közeli árban, jobb config-ot nem hinném, hogy találsz.
 -------------------------------------------------
 Azért tegnap volt némi lassulás... Az asztaliból kikaptam a winyót, majd beleraktam egy usb-s keretbe, s csatlakoztattam a Pipohoz, aztán behasheltem 50+ torrentet, s mikor kész voltam rá pár percre baromira belassult. Ezt egy újraindítás helyrehozta, azóta nincs lassulás, de majd ma kiderül, hogy ismét előjön-e, ha igen, akkor ez sem AZ, amivel kiváltom az asztalit.
 A külső winyót amúgy leállítja, ha nincs használatban, ez nem rossz dolog, csak nem tudom, hogy egészséges-e így, hogy akár 10 percenként beindítja seed miatt, majd (akár) rá pár percre leállítja.
 Ilyesmit nem lehet valahol ki-be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest