Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem akarok droid vs. win vitát nyitni, nagyon messzire vezetne, és hitvita lenne belőle. Én egyébként nem vagyok egyik rendszer elkötelezettje sem.
Azt viszont tartom, hogy az Intel Atom Z3736F proci teljesítményét olyan régen megugrották a korábbi windows-os vasak, hogy pl. nekem ez óriási visszalépés lenne, ha már windowst használunk. Egészen mások az elvárásaim egy wines vassal szemben, mint egy droidos esetében - lehet, hogy ez egyedi, és nem mondom, hogy hülyeség Pipo X7-et használni, de nekem az atom proci és a 2 gb ram az első hallásra karcsú és kipróbálva sem elég.
Ellenben elég az átlagembernek? Igen, ebben igazad van, simán elég, és akinek nem kell mobilitás, annak én is inkább egy ilyen mini PC-t plusz egy monitort javasolnék - így viszont már kb. 70-75e Ft-nál járunk. Ennyiért kapsz pl. egy ilyet 4 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel (!!!) Szétüti a Pipo-t. Vagy ha nagyobb képernyő kell, akkor itt van ez még erősebb procival és szintén 4 GB RAM-mal.
Szóval látom a kis fogyasztású, wines mini pécék létjogosultságát, de vagy olcsóbban, vagy nagyobb teljesítménnyel. Nekem egy ilyen proci, 2 GB RAM-mal, értelmes méretű háttértár és képernyő nélkül nem ér több, mint 40 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi