- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Ez a konfig neked is jó lesz, ennél olcsóbban nem jössz ki ha torrent is kell: [link]"
Miért? 50-60 torrentet szerintem még a Wintel is elbír. Nem 100%, nem próbáltam, de szerintem simán menne rajta annyi. Valaki írta itt korábban, hogy Z3735/6F-es sticken mennyi torrentet futtat egyszerre. Nem emlékszem a pontos számra, de biztosan 50-60 felett volt, mert rácsodálkoztam.
(#2898) Kowax Szerintem nem kell lemondanod a torrentről, ill. én is olyasmit javaslok, amit djnice írt, vagy egy alacsony fogyasztású CPU-val szerelt laptopot, amiből a napokban linkeltem is párat (bár azt nem tudom pontosan, hogy hd minőségű tévéadások kezelése mennyire erőforrásigényes). És ha már windowsos (vagy esetleg linuxos) géped lesz, akkor kukkants rá a Plex Media Szerverre is, hátha érdekel! Minimális erősorrásigény mellett a világon bárhonnan elérem a családi fotókat és videókat, ill. mindenféle egyéb anyagot anélkül, hogy külső vinyókat cipelnék magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Könyvajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ALAPLAP + PROCI FÉLKONFIG
- Eladó Konfig I5-11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB!
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest