Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Ez lemaradt az előbb: [link]
Ha megelégszel -1 collal, akkor vámmal áfával tokkal vonóval is olcsóbban kijöhetsz - persze a garancia kérdése kétesebb mint az itthoni beszerzés esetén... Én a CUBE U80GT-t vettem, mert az a legolcsóbb aminek külön 2.5-es DC tápcsatija is van, nem a microUSB-ről kell tölteni - ez nekem fontos szempont volt, mert az nonszensz hogy csatlakoztatott USB eszközök mellett nincsen töltés. Elméletben létezik olyan HUB ami OTG mód mellett is képes tölteni, de az kérdéses hogy melyikkel megy és melyikkel nem, mert OTG módban ugye normál esetben ő adja rá az 5V tápot az aljzatra, és nem biztos hogy minden tablet támogatja az OTG alatt töltésre váltást...
A vám/áfa mostanában állítólag cirka garantált, már a sweeden és NL post kiskapuja se segít... 27% + 2e kezelési költséggel lehet nagyjából számolni, nekem így lett a vas ~28+10e a végére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Háztartási gépek
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest