Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Jogos, a piaci torta igencsak kicsi szeletét nézegetem, erre fókuszálok keményen (nagytelkes vidéki-nagyonvidéki ingatlanok). Kíváncsivá tettél, csináltam egy gyors kört a sógoroknál: ezen az oldalon a 3000m2-nél nagyobb telkek közül a messze legeslegolcsóbb 10€/m2 áron megy, a tipikus érték viszont a 30-50€. Ez a somogyi-zalai hasonló méretű telkek árának 3-10x-ese meg mégtöbb, ekkora különbség a keresetekben nincs.
Egyébként Mo-on is egyes helyeken extrém árakon mennek a telkek: ahol korlátozott a mennyiség belőlük, pl Balatoni települések.Igen, mint minden másnál, az eladó könnyen lehet önfejű/próbálkozhat be, hátha drágábban is elviszik - ahogy azokat a fajtákat, amire komoly igény van, viszik is, mint a cukrot. Az ilyennek csak az idő és a menetközben felmerülő költségek hozzák meg az eszét, nincs mese, folyamatosan követni kell egyes ingatlanokat és figyelni, kb milyen áron kelt el.
Azt próbáltam még végiggondolni, van-e bármi ráció abban, hogyha lakóházas a hely, akkor a CSOK-f.sznak a másik végén legyünk, de totál esélytelen (pontosabban csak Mo-ra költözéssel van bármi esélye), mert ugye állandó jelleggel a támogatott ingatlanban kell lakni+különben se vagyunk túlságosan kisegítve a 2gyerek után járó 2,6millával aminek a felét csak akkor kapja meg a delikvens, ha vmi túlárazott szakival felújíttat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest