Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Néztem a cm romot,de úgy látom még nagyon pelenkás dolog....
-
laci laci
addikt
válasz
Kerni62
üzenetére
Azért"szerintem"csak otp,csak a telecom....kicsit furcsa.az embert bele kényszerítik egy olyan választásba ami szinte nem is a saját választása,hanem a szádba adják az egyetlen megoldást.Ez olyan mikor elérsz egy választási úthoz és nem azt mondják,hogy menj balra,hanem ne menj jobbra...
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
Szerintem máshogy van számozva a két készülék.Nálunk a 1.0.1 az még majdnem a legelső 4.2.2 rom.
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvasol, még én is próbáltam segíteni, de sem egy válasz, sem egy, hogy kösz vagy valami.
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
Gondolom kk.rom.Mi egy másik portolt rommal javítottuk. Ha kell link, szólj.
Industrial:Azért nem akarom/akartam nyilvánossá tenni, mert elèg kockázatos(mivel nincs a testpoint másik lába feliratozva (lcolo) ) es nem akartam másnak dobos telot képezni.
-
laci laci
addikt
Megtaláltam a tesvérünk fórum oldalát.Olvasás közben merítettem egy kis infót.Nem a saját gondolatom.
poganytamas:
"-Hibás preloader után telefon felélesztés
Ha hibás preloadert sütsz a telefonra, akkor köztudottan: nem tölt, nem ismeri fel a gép (nuku FlashTool).
Ha mégis sikerülne tönkrevágni:
- Csak teljes SP flash tool mentéssel hozható helyre
- Firmware upgrade mód kell flashtoolban
- Én itt picit trükköztem, a cache és a userdata partícióra a system.img-et nyomtam fel, majd később leformázom recovery-ből ha már él a telefon
- Download gombot megnyom
- És a trükk: akku ki, akku vissza, mind a három gombot meg kell nyomni, majd csatlakoztatni a telefont. Nem azonnal fog beindulni, kb. 10 másodpercig kell nyomni mind a három gombot kitartóan.
Így vissza lehet hozni egy halott telefont szétszedés nélkül."köszönjük.

-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
A drivereket már felraktad?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Merre laksz?Én adok neked...
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
-
laci laci
addikt
Telorol vagyok,délután leszek gép elött és linkelek mindent ami szükséges.
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Akkor azt csináld,hogy akku ki,eszközkezelőnél figyeld milyenek érzékeli a pc és dugd rá a telot és közben folyamatosan nyomd a hangerő fel gombot utána engedd el.Mit ír ki?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Akkor ájjunk meg egy szóra,miellőtt eldurvulna a helyzet.Mit csinál a a pc mikor a telot rádugod?Az inew v3 telo nem clone,csak távol keleti...
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Üdv.Elég durva és minimálisan lekezelő vélemény(de érzem csak felindulásból van írva).A 60 ezres vételárnál pedig előzetes közvélemény kutatást tartott a vevő. Szerintem(kb.100 telo bontás)elég jól szerelhető,ígaz nem logikus.A hangerő és a bekapcs gomb az is bontható forrasztás nélkül.A véleményem a hibáról:-Elsőnek gépre kellene dugni mit csinál és mit nem.Utána csinálni egy frissítést,vagy valami további szoftveres munkára.
-
laci laci
addikt
Pár adat állításhsokhoz.
"MUT-ban engineering->audio. Normal mode
Az "sph" a (GSM) telefonálás közbeni hangerő,
a "sip" ha VOIP-en keresztül telefonálsz,
a "sid" egyéb internet alapú kommunikáció esetén,
a "mic" a mikrofon érzékenység,
az "FMR" pedig az FM rádió..." -
laci laci
addikt
-Melyik rom?
-Talán meg kellene nézni mi zabálja az akkut?
-Teljes merülés után teljes töltés és előtte,utána wipe chase kell/lene,hátha...
-És utolsó sorban akku vásárlás(ajánlom laza fórumtársat...)
Dermesztő:Azért ne együk melegen....ez nem azt jelenti,hogy mindenkinek ennyit bír az akkuja...Válasz:Azért próbáld meg egy másik romot....Azzal nekem is merül(t)
-
laci laci
addikt
Gyors kérdésem lenne.Ha elsőnek nem az eredeti imei számot írtam be,de felállt és utána semmi,aztán kicseréltem az eredetire és azóta semmi,akkor a telo kuka?előre is

-
laci laci
addikt
Válasz ment privibe...Az előbb rosszul írtam a rossz perloadert tudom kikerülni,vagyis ha tégla lett.
-
laci laci
addikt
válasz
noresz01
üzenetére
1.1-et szerettem volna...
Ma akadt a kezembe egy telo,semmit nem csinált még a pc sem pittyegett,semmi semmi.Szétszedtem a telot és egy eljárással rövidre zártam a panelen kettő érintkezőt mikor a flashtoolt elindítottam,és látta a gép....egyből jó lett.
Vagyis a rossz nvram-ot is kitudom kerülni.... -
laci laci
addikt
Valaki frissítette a zoppo portot?Mármint a 1.1-re?sajna nekem még nem sikerült.
-
laci laci
addikt
válasz
alexadner034
üzenetére
Hiàba fikàzod a telo(főkèpp a fórumjàban), szerintem nagyon is jó. Ha meg nem sikerül arról nem a telo tehet. Egyben, de nem utolsósorban ha valaki ír neked privàtot(pàr napja), hogy segít, legalább méltasd egy vàlaszra.
-
laci laci
addikt
válasz
alexadner034
üzenetére
A pc-re telepísd a moborobo alkalmazàst segít illeszteni.
-
laci laci
addikt
Szeretném megosztani a véleményemet pár nap használat után:
-Felraktam a iNew V3 KK TWRP 2.7.0.0 romot.Első bekapcsolásnál wipe data,chase-t csináltam,utána twrp-n root.
-Utána telepítettem Inew V3 Zopo 1000S port ezt a portot.Pozitív:
-A ram használata kb.4 nap után is "csak" 350-400 mb.
-Nagyon jó,használható.
-Eddig az egyik legjobb rom amit használtam,van hozzá már frissítés,de még nem tudtam telepíteni.
-Jól bánik az akkuval.Negatív:
-Néha nem enged mobil nettel kapcsolódni.
-Az akku kijelzés "szerintem"nem hiteles.Bátran merem ajánlani...
-
laci laci
addikt
Kipróbáltam és véleményezem röviden:
-iNew V3e KK – DEVOS :Szinte semmit nem vettem észre...
-. Inew V3 Zopo 1000s port:kicsit miui-s lett és szebb a "kijelző"(szerintem)a gesztus cuccot nem tudtam elindítani.. -
laci laci
addikt
válasz
kabala1203
üzenetére
Sajna csak pest....
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Van most négy panel is,de sajna egy sem jó....
-
laci laci
addikt
Van most egy full fekete házam inew felirattal,ha kell valakinek....
-
laci laci
addikt
válasz
Balazska15
üzenetére
Keret kell csak,csupaszon?Az van nekem.
-
laci laci
addikt
Szeretném honorálni az önzetlen segítséget egy-egy kijelző fóliával(teljesen ingyen a posta is) azoknak a fórumtársaknak akik segítettek.Kérem,keressen fel privátban.

-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Cwm van fent?A többit privátba...ne ide szemeteljünk...
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor első neki futárnak a belső memória törlése teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tudom.
Vagyis a rossz nvram-ot is kitudom kerülni....
)És JÓ,teljesen tiszta...
Én szeretem ezt a telot.most csak négy van szétszedve/javítás alatt....