Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nos a gravitybox az én Zopómon már kb. 5 hónapja fenn van. Úgyhogy különösebben nem ujdonság milyen feature-ök vannak rajta. Megmutattam már korábban a rokonomnak, de neki annyira nem kell. Kézzel be van állítva az időzóna és Automatikus dátum és időre van állítva, így is .szinkronizálja a hálózat, amennyire megfigyeltem. Egyébként köszönöm a tippet.
Vjankovics82: Nálam is ezek Antutun a kameraadatok, de úgy sejtem interpoláltan ennyi. A gyári 1.0.4-es ROM -mal, amivel kaptuk a telót ugyanennyi pont lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Tesla topik
- VR topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- S23 Ultra 12/512
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest