Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
arnyekxxx #48 üzenetére
Tegnap még 6 volt a 4x1, fel is nevettünk hangosan mindannyian, amikor kimondta.
Konkrét kérdésekre sokszor porhintéssel, bullshiteléssel, köntörfalazással "válaszol" ahelyett, hogy annyit mondana hogy erről nem tud/szeretne beszélni a téma érzékenysége, vagy ki tudja mi miatt. -
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #34 üzenetére
Időbélyeggel linkeltem, ha indítod onnan kéne folytassa 1:22:18-tól.
"Ahhoz hogy kordában lehessen tartani téged, tehát a mesterséges intelligenciát, tehát mondjuk hogy legyen egy egyetemes normarendszered, etikai normarendszer aminek következtében soha nem fogsz tudni mondjuk az ember fölé nőni, legyen ez a magasztos cél, nem lenne-e megoldás ha az ember beprogramozná beléd a bibliai tízparancsolatot amely erkölcsi és társadalmi útmutató. Mit gondolsz erről?"
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #18 üzenetére
Itt van pl egy: [link]
Legutóbb talán a Schrödinger macskáját kérdezte tőle egyik barátnőm miután elmondtam hogy mi az. Azt is úgy kezdte hogy "Ez egy nagyon jó kérdés schrödinger macskája egy érdekes kísérlet, nézzük meg...."
Amúgy biztos "nevelés" kérdése. Ha mindig mondanám neki hogy csak a tényeket mondja akkor megtanulná és gondolom elhagyná ezt a benyalós stílust.
-
ddekany
veterán
válasz
arnyekxxx #22 üzenetére
Pont úgy tapasztaltam, hogy kiadok egy programozási feladatot (Claude + Kilo Code-nak pl.), és én mindíg megnézem részfeladatonként, hogy mit csinált, és nem engedem vakon tovább. Nagyon gyakran be is kell szólnom, hogy erre van jobb megközelítés, az ott hibás, stb. Na, mintha csak alig várná az ürügyet, hogy végre benyomhasson egy "That's a great insight!"-ot vagy hasonlót.
Erre nevelték, na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mazda topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest