Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #34 üzenetére
Időbélyeggel linkeltem, ha indítod onnan kéne folytassa 1:22:18-tól.
"Ahhoz hogy kordában lehessen tartani téged, tehát a mesterséges intelligenciát, tehát mondjuk hogy legyen egy egyetemes normarendszered, etikai normarendszer aminek következtében soha nem fogsz tudni mondjuk az ember fölé nőni, legyen ez a magasztos cél, nem lenne-e megoldás ha az ember beprogramozná beléd a bibliai tízparancsolatot amely erkölcsi és társadalmi útmutató. Mit gondolsz erről?"
-
paatrick
őstag
válasz
arnyekxxx #18 üzenetére
Itt van pl egy: [link]
Legutóbb talán a Schrödinger macskáját kérdezte tőle egyik barátnőm miután elmondtam hogy mi az. Azt is úgy kezdte hogy "Ez egy nagyon jó kérdés schrödinger macskája egy érdekes kísérlet, nézzük meg...."
Amúgy biztos "nevelés" kérdése. Ha mindig mondanám neki hogy csak a tényeket mondja akkor megtanulná és gondolom elhagyná ezt a benyalós stílust.
-
paatrick
őstag
Fú barátnőim használják, kb ennyi kapcsolatom volt, van, és lesz vele. Mikor kezdi a választ "Ez egy nagyon jó és releváns kérdés nézzük meg...." - már tudom hogy valami bullshit lesz az egész. Persze a legtöbb embernek ez a benyalós stílus kell mert ettől okosnak érzi magát hogy milyen jót kérdezett. Én a falra mászok tőle.
Pár napja az egyik híroldalon volt valami professzorral interjú annyi rémlik hogy "az ai el fogja butítani az emberek" - hát én már ezt látom sajnos. Már mindenre amin kicsit gondolkozni kéne az a válasz hogy "megkérdezzük csetit (chatgpt)"
Azt látom hogy az emberek azt nem veszik számításba hogy ezek betanított cuccok, vagy az internetről veszi az infót, tehát ha baromság van az interneten akkor a baromságot adja neki vissza, csak utána se tudsz nézni egyből hogy mi a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest