Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Fú barátnőim használják, kb ennyi kapcsolatom volt, van, és lesz vele. Mikor kezdi a választ "Ez egy nagyon jó és releváns kérdés nézzük meg...." - már tudom hogy valami bullshit lesz az egész. Persze a legtöbb embernek ez a benyalós stílus kell mert ettől okosnak érzi magát hogy milyen jót kérdezett. Én a falra mászok tőle.
Pár napja az egyik híroldalon volt valami professzorral interjú annyi rémlik hogy "az ai el fogja butítani az emberek" - hát én már ezt látom sajnos. Már mindenre amin kicsit gondolkozni kéne az a válasz hogy "megkérdezzük csetit (chatgpt)"

Azt látom hogy az emberek azt nem veszik számításba hogy ezek betanított cuccok, vagy az internetről veszi az infót, tehát ha baromság van az interneten akkor a baromságot adja neki vissza, csak utána se tudsz nézni egyből hogy mi a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest