- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz OldMike #15199 üzenetére
Nem tudom, úgy gondolom a megvásárolható térképek még gépfüggőek is lehetnek. Nekem többek között ezeket ajánlották megvásárlásra:
Európa térkép, a TopMap részletes Kelet-Európa térképével
Elérhető verzió: 2012. 4. negyedévEurópa térkép, a TopMap részletes Kelet-Európa térképével
Megjelenés dátuma: 2012. 4. negyedévNyugat-Európa térkép
Megjelenés dátuma: 2012. 4. negyedévEbből, és az egyéb elérhető adatokból nem tudtam kideríteni, hogy a nem TopMap térképeket ki gyártotta. Navteq vagy Tomtom.
-
OldMike
őstag
válasz snowdog #15197 üzenetére
A térképekhez csatlakoznék egy kérdéssel. Legális Primom és teljes EU térképem van. Ha friss térképeket szeretnék venni, akkor az lehetne TopMap és Navteq is vegyesen? Át tud tervezni a határon, ha az egyik országban ilyen, a másikban meg olyan gyártmány van?
42LM660S
-
snowdog
veterán
válasz BladeHero #15193 üzenetére
Azért vettem viccesre, mert nem volt érthető. Lehetett volna arra gondolni, hogy magyar (TopMap) térképeket szeretnél az összes EU országról. De ilyen nincs. Lehetett volna úgy is érteni, hogy a helységek nevére magyarul lehessen keresni (az összes EU országban), de mint írták ez meg nem a térképállománytól, hanem a programtól függ. Feltételeztem majd pontosítod a kérésedet.
Az már csak hab a tortán, hogy a kérésedre ebben a fórumban érdemben nem is szabad válaszolni, mert a warez tiltott. Márpedig Wayteq gépre legálisan nem lehet Primo-t telepíteni, másolni. Ebből következően térképeket sem. Ezért javasolták a Google használatát, ami a legtöbb esetben segíteni szokott.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
A térképeken - szerintem - a helységnevek mindig az adott ország nyelvén vannak feltüntetve. Pl. Nagyváradra ,ha a navidban a magyar nyelv van beállítva kereshetsz így, de a térképen Oradea-ként fog megjelenni. Nem a térképeknek van nyelvük, hanem a navi programnak.
Nem tudom ,hogy erre gondoltál e...[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
Nem tudom, hogy tudod-e kezelni a keresőt...én beírtam, hogy igo térkép, és az ötödik feldobott találat már terülj- asztalkám volt...
"sokadik letöltés után sem sikerül."
Talán nem(csak) a térkép a probléma...
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
BladeHero
tag
Google barátom nem segít ebben ugyanis sok hasztalan oldalba futok bele és már a sokadik letöltés után sem sikerül.
Európai térkép magyar nyelven, azt hittem érthető
RPCJ
-
BladeHero
tag
Sziasztok!
WayteQ x960 BT 800x480-ra honnan tudok letölteni magyar európa térképet?
Válaszokat előre is kösz!
RPCJ
-
Hzqatti
csendes tag
válasz snowdog #15181 üzenetére
Azt hiszem eddig értem, a könyvtárakat létre is hoztam a poi-kat és a map-okat be is másoltam
a sys.txt-be a következő van:
[mapchanger]
map_ta="TOMTOM"
map_nt="NAVTEQ"
map_ot="Top Map"[switchmap]
map_ta,\Storagecard\Primo\content
map_nt,\Storagecard\Primo\content
map_ot,\Storagecard\Primo\contentaz utility.ini-ben pedig ez
[general]
DirContent=\Storagecard\PRIMO\content
DirSave=\Storagecard\PRIMO\save
ExeName=Primo2.exe
Sound=set.wav[mapchanger]
swpoi=0
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0de nem cseréli a térképeket
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Azt hiszem vagy veled, vagy a kérdezővel nem vagyok összhangban. Én a kérdezőt úgy értettem azt szeretné, hogy egy adott Primo kezeljen három térképcsaládot. A te linked meg arról szól, hogy több különböző iGO8 vagy Primo verzió hogyan tud azonos térképkészletet használni. A két dolog teljesen másról szól.
-
snowdog
veterán
válasz Hzqatti #15180 üzenetére
Ennek így is kell, működnie, mindig a map és poi könyvtár tartalmát jeleníti meg. Csak az a különbség, hogy minden egyes térképváltáskor a program átnevezi a mappákat. Az aktuális, használatban levő mappák neve mindig map és poi.
Részletesebben kifejtve. Alapvetően három készlettel dolgozunk:
\content\map (mindig ez az aktuális térkép mappa, jelen esetben a TopMap van benne)
\content\map_nt (ebben vannak a Navteq térképek)
\content\map_tt (ebben vannak a TomTom térképek)\content\poi (mindig ez az aktuális poi mappa, jelen esetben a TopMap van benne)
\content\poi_nt (ebben vannak a Navteq poi-k)
\content\poi_tt (ebben vannak a TomTom poi-k)Ha a térképcserélővel a Navteq térképre váltasz, akkor a program a \content\map mappát átnevezi ha jól emlékszem \content\other névre, és a \content\map_nt mappát pedig átnevezi \content\map-re. A poi-nál ugyan így. Ha térképeket cserélsz, akkor a csere után nézd meg, hogy ezek a mappa átnevezések valóban megtörténtek-e. Ha igen, akkor minden rendben van. Ha nem, akkor valamelyik ini fájl nem jól van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
Hzqatti
csendes tag
szia!
arra gondolok,hogy ugyanazzal a programmal akarom használni a TM. NQ, TT térképeket. A Machanger segítségével!
már annyiféle megoldást találtam de nem működött egyik sem. A Machanger elindítom kiválasztom az új térképet újra is indul, adja a hangot is de mindig a map könyvtárban lévő térképet tölti be![ Szerkesztve ]
-
Hzqatti
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már szó róla, de tudna nekem valaki olyan segíteni akinél működik a térképcserélő?
sys.ini, utility.ini-be mit kell írni? (Primo 2.4)Segítségeteket köszönöm!
-
krichd1
addikt
Sziasztok!
Magyarországon és Szlovákiában melyik térképet, illetve melyik POI-t érdemes használni ? Eddig Topmapot használtam.
Más: Ismer vki olyan Androidos mobilra programot, vagy IGO térképet, ami turista útvonalakat mutat ? A Tátrára megyek túrázni hétvégén.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
reboz5751
csendes tag
válasz gipsztigris #15172 üzenetére
Köszi megyek kipróbálom.
A régi Igo-nál ha beállítottam rögtön megtalálta
-
gipsztigris
addikt
válasz reboz5751 #15171 üzenetére
Ha nem írsz a sys.txt-be semmit sem a GPS-re vonatkozóan (és a programot először indítod) akkor a program megtalálja és rögzíti is magának a gps portot. Csak várni kell vele pár percet a szabadban.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
reboz5751
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni Primol ( Win) navigáció esetén első alkalommal hogy kell com portot és az átvitelt megkeresni a gps műholdak kereséséhez merrt ai IGO -ban volt olyan beállítási lehetőség hogy automatikus keresés de itt nem találok.
Üdv
-
Hzqatti
csendes tag
Sziasztok!
Miért üres a sys.txt? Használható így a Primo 2.4? Mivel lenne jobb ha lenne sys.txt? -
Hzqatti
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon butát fogok kérdezni! Megoldható e, hogy a figyelmeztető táblák, mint vadveszély. előzni tilos, gyalogátkelő, ne csak a NQ, hanem a TM térképen is megjelenjenek?
Válaszokat köszönöm előre is!
-
zso85
tag
Igo primoban mit kell bekapcsolni,hogy az alternatív útvonal elérhető legyen?????
Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Van egy Prestigio Geovision7777 androidos GPS-em, előre telepített teljes EU-s iGo Primoval. Megnéztem a súgóban a térképeket, mindegyik Navteq. Mivel újonc vagyok megkérdezem, hogy amikor majd új térképet (vagy térképeket) vennék, akkor például Magyarországra lehetne-e venni TopMap térképet is a Naviextras-on, vagy csak Navteq-et?
A másik kérdésem: ha lesz újabb verzió ebből az androidos Primo-ból, akkor azt is a Naviextras adja el? Lehet, hogy csak én vagyok béna, de a honlapjukon nem rémlik, hogy szoftverfrissítést láttam volna.Köszönöm
42LM660S
-
tááo
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt is már (nem akarok visszaolvasni 15000 hsz.-t) lehet hülye is a kérdés, de azért megkérdezem. Lehet-e Navon 480-ra újra rakni és ha igen hogyan a Win CE6-ot?
Segítő választ előre is megköszönöm."Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
gabor_01
senior tag
Azon lehet valahogy segíteni, hogy madártávlatban ne csak lufik jelenjenek meg az ikonok helyett?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
GJAK skint használok. Egyszerűen nem tudom rávenni szimuláció alatt, hogy figyelmeztessen asebességmérő kamerákra. Pedig a sys.-txtben és a beállításokban is be van kapcsolva.
Szimuláció alatt is tudtommal működnie kell a seb. mérő kamera figyelmeztetésnek nem?A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Sturlung
csendes tag
válasz plajos #13941 üzenetére
Köszönjük szépen a belefektetett munkát, plajos! Nagyon hasznos funkció. Megosztom a vele kapcsolatos tapasztalatomat, egy új lehetőséget.
Van a mellékelt kalauzban egy olyan kitétel, hogy: »FONTOS! A sys.txt NE tartalmazzon [folders] szekciót, akkor a Primó beolvassa az addons mapábban lévő térképeket is«. Tehát amennyiben a sys.txt-be a [folders] szekción belül tetszőleges elérési útvonalat adunk meg a térképeknek, akkor a Primo nem látja az SD kártyán a térképeket (az \addons\content\ útvonalon). Ez így is van, viszont erre is van megoldás.
Két elvárásom volt, két kívánalom ötvöződött:
1) beolvasható, használható térképeket helyezni a belső adattárolóra és az SD kártyára is;
2) a térképeket egy tetszőleges (közös) mappába helyezni, amelyhez többféle verziójú feltelepített iGO Primo példány egyaránt hozzáférhet, tehát amelyen többféle verziójú feltelepített Primo „osztozik”.Megoldás:
a) A belső adattárolón többféle verziójú Primo-t telepítettem. Ezeknek mintegy „osztozniuk” kell a térképeken (azért hogy ne kelljen a térképeket többszörösen felmásolni, tetemes tárhelyet veszítve ezáltal), miközben a térképek egy része a belső adattárolón, a másik része pedig csak az SD kártyára fér el.)
b) A belső adattárolón minden egyes térképet és poi-t kivétel nélkül áthelyezünk egyetlen tetszőleges helyre. Létrehozunk a belső adattárolón egy shared nevezetű mappát, és abba belemásoljuk a belső adattárolóra szánt térképeket valamint poi-kat a jól ismert struktúra szerint. Tehát a belső adattárolón:
\shared\content\map
\shared\content\map_nt
\shared\content\map_tt
\shared\content\poi
\shared\content\poi_nt
\shared\content\poi_ttc) Az SD kártyán létrehozzuk az \addons\content mappaszerkezetet. Ez a továbbiakban üres marad.
d) Az SD kártyán létrehozzuk a shared nevezetű mappát, és abba belemásoljuk az SD-kártyára szánt térképeket valamint poi-kat a jól ismert struktúra szerint. Tehát az SD kártyán is:
\shared\content\map
\shared\content\map_nt
\shared\content\map_tt
\shared\content\poi
\shared\content\poi_nt
\shared\content\poi_tte) Mindegyik telepített Primo-verzió esetében a saját sys.txt-be beleírjuk a következőket:
[folders]
has_secondary_root=1
sdcardpath="\SDMMC\addons"
maps="..\..\shared\map"
poi="..\..\shared\poi"FONTOS, hogy a sdcardpath="\SDMMC\addons" sor legyen ott, nem pedig a secondary_root="\addons" sor. A secondary_root="\addons" is helyes lenne elvileg, DE ebben a sajátos esetben mégsem elégséges ahhoz, hogy a térképek és poi-k elérési útvonalára vonatkozó ..\..\ kitétel értelmezhő legyen.
f) Ezek után minden szépen működik, amennyiben minden egyes feltelepített Primo-verzió térképcserélőjének (MapChanger) utility.ini-jében a megfelelő szerkesztést elvégezzük:
[general]
DirContent=\ResidentFlash\shared
DirContent_add=\SDMMC\shared
DirSave=\ResidentFlash\<megfelelő Primo-verzió>\save
ExeName=<megfelelő Primo-verzió>.exe
Sound=set.wav
[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
[utility]
TempHidePath=\ResidentFlash\<megfelelő Primo-verzió>\~tempTehát több Primo-verzió látja ugyanazokat a térképeket, amelyek egy része belső adattárolón, a másik része pedig az SD kártyán található; és a térképcserélő is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Hzqatti
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Primo 2.4-em nekem az lenne a gondom vele, hogy amikor útvonal-információt meg akarom nézni újraindul a program.
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz #77877248 #15147 üzenetére
Azért ezt kifejthetnéd kicsit részletesebben is, mert így elég zavaros. Mi az hogy offline? Ha rádióhullámokon keresztül veszed az adást, akkor az online. Ha meg nem veszed, akkor nincs TMC adat. Mit is szeretnél?
Rádió adás nélkül maximum netről szedhetsz le TMC adatot, ha közben fut a Primo, és kapcsolódik a világhálóhoz. Ezt szokták offline módnak nevezni. De ehhez meg nem kell antenna.
-
törölt tag
Valaki nem tudja megmondani, hogy hogyan lehet offline (antennával, mondjuk jack dugóval) hogy lehet tmc használni?
-
snowdog
veterán
Igen. De GPS vevő nélkül minek futna az iGO? Ha nem akarod hogy rögzítsen, akkor kapcsold ki az NMEA rögzítést. Szerintem az az egyszerűbb megoldás. Ha jól emlékszem a legtöbb szkin valahol egy piros pöttyel jelzi, ha rögzítés van. Többnyire a bal alsó sarokban, de ez szkinfüggő.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Ha megálltam, valami menübe be kell menni, és "eddigi adatok mentése", vagy hogy néz ez ki?
Ha az NMEA rögzítés engedélyezve van, akkor semmit sem kell csinálnod. A gép amint meglátja a műholdakat azonnal rögzíteni kezd, és a rögzítés addig tart, amíg a GPS vevő működik (ez megfelel egy logging funkciónak). Azt követően a mentés automatikusan megtörténik. A gép újbóli bekapcsolása után egy új rögzítés kezdődik, egy új fájlba. Próbáld ki, és meglátod.
A mentett állományokat - mint azt tigris is írta - a Save/Profiles/01/Tracks mappában találod.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz snowdog #15138 üzenetére
"A képenyőképet menti le képformátumban. Hogy mire jó azt ne kérdezd"
A kérdés arra irányult, hogy van egy ilyen kapcsoló. Bekapcsolom (kipiálom), és nem törtnik semmi.....ja dehogy nem. Kirakott egy fényképező ikont. Így már okés.(#15137) gipsztigris:
Thx. És az amit snowdog linkelt, azt hogy csinálta?
"Ha megvan az útvonalmentésed"
Ez azt jelenti, hogy amint bekapcsolom az NMEA-t, már rögtön elkezdődött a műhold adatok rögzítése? (függetlenül attól, hogy halad e az autó vagy nem, vagy van e tervezett útvonal vagy nincs....?)
Majd (tegyük fel, tervezett útvonal nélkül haladok x órát, esetleg megállásokkal)....utána mi van? Ha megálltam, valami menübe be kell menni, és "eddigi adatok mentése", vagy hogy néz ez ki?free your mind
-
snowdog
veterán
válasz gipsztigris #15140 üzenetére
Minden megvolt, de mivel nem váltottam teljes méretre, a linkek mindig beágyazódtak. A linked vezetett rá mit kell tennem. Köszi.
-
gipsztigris
addikt
válasz snowdog #15139 üzenetére
A My Trips menüben megtalálod a feltöltéseidet. Ha bármelyikre rákattintasz ilyen mozgó kurzorral fogod látni egy új ablakban az útvonalat.
Azt utána megoszthatod, vagy elmentheted, vagy alkármi...[link]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
snowdog
veterán
válasz gipsztigris #15137 üzenetére
Csinálsz egy fiókot...
Mivel mentetted le a képet? Felajánlja valahol a letöltést, vagy képernyő mentő program kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
-
gipsztigris
addikt
Ha megvan az útvonalmentésed, akkor két dolgot tehetsz.
-Vagy exportálod a mentett útvonalat az sd kártyára. Ilyenkor a kártyán létrehoz egy TRACK mappát és .gpx kiterjesztésben meg fogod találni a mentett útvonalat.
-Vagy ha ez nem sikerül (androidnál nem mindig menti el) akkor a Save/Profiles/01/Tracks mappában megtalálod a mentett útvonalakat .trk kiterjesztésben.Mindkét formátumot fel lehet tölteni pl az everytrail.com oldalra.
Csinálsz egy fiókot (ingyenes) és a create trip fül alatt fel tudod tölteni az útvonaladat. A kész útvonalat pedig már láttad.
-
Jazz
veterán
válasz gipsztigris #15134 üzenetére
Igen, pontosan erre. Köszi az infókat.
(#15135) snowdog: Na megtaláltam, az extra beállításoknál volt hogy NMEA mentése. És ez után? Hova, és milyen formában menti az adatokat?
Abból hogy lehet / vagy mivel, milyen programmal ajánlott visszajátszást készíteni?
Vagy amit lentebb linkeltek, azt hogy lehet elkészíteni?Függetlenül attól, hogy tervezett útvonalon haladok-e, vagy csak úticél nélkül vaktában, onnantól hogy kipiáltam hogy "NMEA rögzítése" már rögzíti is az adatokat?
Más: Extra beállítások, képernyő mentés, az mit takar?
Thx
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
gipsztigris
addikt
Igen lehet.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Útvonal követést lehet csinálni a primo-val? Olyan módon, hogy a valós gps alapú útvonalat menti le (mint egy vonalláncot), és az vissza is nézhető. És anélkül is működne hogy útvonalat adnál neki. (felvétel indítása, vagy valami ilyesmi)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
laszlohu
addikt
Ezenkívül olyat találtam, hogy kőkapunak hívják a
váci fegyintézetet -
snowdog
veterán
válasz szabonagyur #15125 üzenetére
Azért gondoltam, hogy címhez jó mivel alapból létező település is.
Kicsit ráértem keresgélni a neten, és nem találtam ilyen nevű települést. Ez a legközelebbi találat: "Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Pálházától alig 7 kilométerre Kőkapun, a Károlyiak egykori vadászkastélya..." [link]
Ennek ellenére Kőkapu mint önálló település nincs a térképen.
-
kisguly
tag
válasz szabonagyur #15125 üzenetére
Én Kőkapu települést egyik térképen sem találok. Legalábbis Magyarországon.
-
zagloba
aktív tag
Azt hol tudom beállítani ,hogy ha a külső töltés megszűnik kapcsoljon ki a gép! CNS 4,3"-om van! Ha kihúzom a töltőből azt írja ,hogy tovább működik akkumulátorról! De a minap lefagyott és hiába húztam szét világított tovább és megkellet várnom ,hogy lemerüljön!
-
3szli
tag
sziasztok van nekem egy igom működök is meg ilyesmi csak azt szeretém kérdezni hogy honnan lehet leszedni mindenféle kiegészítőket pl (speedcam Phoneme ) vagy hasonlókat mert nekem szinte csak a térkép van
(persze csak a megengedett keretek közt )[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz szabonagyur #15118 üzenetére
A Primo keresése nem globális. Tehát bármit nem írhatsz be bárhova. Címkereséshez nyilvánvalóan csak címet írhatsz be. Amit Te keresel az POI (érdekes pont) és ennek megfelelően a keresést is ott kell kezdened, a POI-k között. Egyébként meg a Primo nem kimondottan turista barát, elsősorban közútra tervezték. Túrázáshoz a Garmin térképek valók.
-
zso85
tag
Igo primo 2.4-re egy működő skin. De sajnos itt sem lehetséges a madártávlati beállítás.Szerintem a gépet se fogja annyira mint a zozo skin.
Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
Barangoló
csendes tag
válasz szabonagyur #15120 üzenetére
„Én rámegyek, hogy címkeresés és nem dobja ki”
Azért nem dobja ki, mert már a kezdésed sem jó!
Keresés-Hasznos helyek-Egyedi keresés, majd utána Te döntöd el, hogy hogyan szűröd.
-
kisguly
tag
válasz szabonagyur #15118 üzenetére
Mire gondolsz? Pl "kőkapu" 9 találat. Hotel, étterem STB.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Tudtok abban segíteni nekem, hogy IGO primo rendszerem miért nem talál meg olyan helyet pl. Kőkapu? Egyszerűen nem tud mit kezdeni vele, de a többi turista látványossággal sem, de csak ez jutott most eszembe. Hiába írom be ékezettel vagy anélkül egyszerűen nincs ilyen lehetőség. A koordináta beírása pedig nem járható út mindig.
-
gukker1
tag
Sziasztok! Igo 8.4.3.179971 1.7 navigációhoz lenne szükségem data.gro.fájlra 1280x720 méretben,tudna valaki segíteni?Vagy esetleg át lehet méretezni a meglévő fájlt?
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
huncutka1029
addikt
töröld a save mappa tartalmát, és utána nézd meg mi történik.
Már persze azon kívül, hogy az eddigi beállítások elvesznek, és újra be kell lőni.
Akkortól esélyes, hogy az új sys.txt bejegyzések is kifejtik jótékony hatásukat.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
maszat07
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne arab nyelvre a programhoz, ha valaki tud kérem segítsen! nagyon köszönöm előre is!Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
LámaZ
addikt
-
dorka16
aktív tag
Helló!
IGO Primot hogy tudom átállítani, hogy külső GPS vevőt használjon? Nem találok ilyen menüpontot. Androdios telefonhoz bluetooth-al simán csatlakozik a 10Hz-es GPS vevő (a telefon gyárija nem mindig lát ki az autóból) de egyszerűen nem jutok vele dűlőre. Előre is köszi! -
Xerxész
őstag
válasz Attila_1976 #15105 üzenetére
Hú, köszi, megnézem majd...elkezdek az értékekkel játszani, hátha lesz valami.
-
Attila_1976
csendes tag
válasz Xerxész #15104 üzenetére
Nekem ez van a sys.txt-ben, egy próbát megér....
[smartzoom] #Intelligens ráközelítés
enabled=0 #0=enged, 1=tilt
minzoom=30 #Közelítés minimum
maxzoom=300 #Távolítás maximum
minangle=60 #Minimum döntés
maxangle=80 #Maximum döntés
angleoffset=6 #szögeltolás
minzoom2d=10 #Közelítés minimum 2D-ben
maxzoom2d=300 #Távolítás maximum 2D-ben
zoom2dpercent=50 #Közelítés 2D-ben %-ban
overview=1 #1 esetén megjegyzi az automatikus madártávlat beállításokat, 0 esetén nem.
overview_zoomlevel=100 #Madártávlat ráközelítési szint (300 m - 30 km).
overview_distance=1500 #Következő manőver távolsága (1000 m - 30 km).
auto_follow_time=30 #Pozíciókövetés visszaállítása (5 mp - 60 mp, 9999= kikapcsolva) [Default skinnel nem működik].
enabled2d=1 #2D engedélyezése=1, tiltása=0.
auto_follow_on=0 #Automatikus madártávlat engedélyezése=1, tiltása=0. -
zso85
tag
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni,hogy a madártávlat csak alacsony ,normál, magas lehetséges.
Szeretném a a magasabbnál lehetne még magasabbra állítani.
Megoldható ez skin használata nélkül???Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Láncfűrész topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- ZIDOO médialejátszók
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest