Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
trikko
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Üdv.
Hát az lessz!

-
trikko
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Üdv.
Még nem beszéltem velük egyenlőre csak érdeklődöm!
Nem tudom mennyibe fájhat egy tiszta IGO?Üdv
-
gipsztigris
addikt
válasz
kisspista
üzenetére
Van attól még olcsóbb is! A Török verziót ötezer alatt is meg lehet venni, de egyik sem ér semmit Magyarországon, mert nincs hozzá hazai térkép ! Ez év tavaszra ígérte a Török forgalmazó, hogy lehet majd vásárolni hozzá térképeket akár egyenként, akár csomagban.
Jelen pillanatban Androidra külön megvásárolható és Magyarországon használható Primo NINCSEN!(#15896) trikko
Felhívtad már a CNS-t? Tavaly még volt nekik pár darab Primo, amit CSAK és kizáróla CNS készülékre árusítottak. Most úgy tudom, hogy csak iGO8 (CNS Map8) van nekik.
"Ithon olyat nem tudok hogy bemegyek egy boltba és megveszek memókártyán?"
Ez a megoldás a PDA készülékekkel egyidejűleg kihalt, kb. öt éve. -
trikko
tag
Üdv.
Szeretném megkérdezni hogy "eredeti" Primot hol lehet vásárolni és kb mennyibe fájna?
Előre is köszi!
Üdv
-
Bálint85
senior tag
simán kitörlöm a plajos UX 1.3 -as fáljait és a plajos UX 1.4 -es fájlokat pedig a helyére másolom és menni is fog vagy még valamit kell csinálni vele? mentsem le előtte az egész kártyán lévő primót?
-
tisozsolt
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég frissítettem a térképeimet , és sikerült olyan magyar verziót feltenni amin már az M0 vadi új szakasza is rajta van. Viszont a program nem tervez vele, csak a régi szakaszra, Meg van rajzolva , látni látszik , pontos adatokat tartalmaz , de még sem tervez vele.
Ha ráhajtok akkor azonnal átvált piros színűre az útszakasz !!! ???
Az útvonal típusok beállításban ekkor megjelenik egy újabb pipálható ablak " Engedélyköteles utak".
Alap esetben ez viszont nincs a beállítások között .- mindegy hogy teszek pipát vagy nem akkor sem tervez ezzel az útszakasszal.
Igo primót használok memó kártyáról, igo8 a készüléken,. Mindkettő ugyan azt a térképeket , poi-t használja egyformán.
Az Igo 8 gond nélkül tervez, az IGO PRIMÓ viszont NEM.
Tud-e valaki hasznos infóval segíteni?Köszönöm
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy Ausztriában Linz és Salzburg között elszáll az iGo. Azt írja ki, hogy "Out of memory". Németországba tartva ezt produkálta oda és vissza is. Amikor lehagytam ezt a szakasz akkor magától helyreállt.
iGo 9.6.5 + Austria_NQ_2013.Q2_130718köszi
-
kisspista
senior tag
Valaki nem tudja megmondani, hogy androidon a GPS pontos helyzetét mutató, fekete pöttyöt hogy lehet eltüntetni? Próbáltam a már a debug bejegyzésben letiltani, illetve a bejegyzést eltávolítani is, de nem változik semmi a SAVE mappa törlése és újra konfigurálása után sem... Üres sys-el is látszik a pötty

-
Neurotoxin
őstag
válasz
Hikvision
üzenetére
Ha leveszed a gyújtást, megszűnik a tápellátás a szivargyújtóról. A program érzékeli és alvó módba rakja a készüléket, akkor is, ha az van kiírva, hogy "kikapcsolás x másodperc" múlva. Nekem ez szimpatikus pl ha pályán/valahol megállok pihenni kicsit. Utána nekem visszatér gombnyomásra alvó módból a CNS Globe pro-m és talál is műholdat, viszont van, hogy ezután megbolondul és újra kell "lőnöm" egy úticélt.
-
Hikvision
senior tag
Az miért lehet Primo-nál ,h megérkezem az ulticélhoz, akkor, ahogy kikapcsol a töltés automatikusan alvó állapotba kerül, vagy én nyomok rá, és ha utána vissza akarnám kapcsolni induláskor vagy lefagy, vagy nem talál műholdat. Csak a be és kikapcs segít, utna megint jó egy darabig.
-
ffa
csendes tag
Udv.
Tehat akkor nincs megoldas a gondomra?
Koszi!
-
plajos
aktív tag
válasz
the radish
üzenetére
Szia!
[route]
allow_uturn = 1 -
the radish
senior tag
Sziasztok!
Igo Primo 2.-ben lehet engedélyezni valahogy a megfordulást? Állandóan el akar vinni egy kisebb kerülőútra.
Előre is köszi.
-
ffa
csendes tag
Udv.
Ha kamionra allitom a primot, akkor minden tilto tablanal egy piros x jelenik meg a kijelzon egy figyelmeztetessel, hogy nem mehetek arra. Addig ott is marad, amig ra nem bokok a kijelzore. Azt szeretnem, hogy ez ne jelenjen meg, de viszont tovabbra is a kamionos beallitasokkal szeretnem hasznalni.
Koszonom!
-
hematomaI
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi tegnap megtettem.
-
hematomaI
tag
Hova lehet bejelenteni utca névváltozást?
-
Nem a cica vitte el az előző hozzászólásod sem!
-
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a sys.txt-be mit kellene beírnom, ha azt szeretném, hogy a térképeket (vagy a teljes content mappát) a belső memória helyett a micro sdhc kártyán keresse a program?
A segítséget előre is köszönöm!
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék ha magam jeleölök meg helyeket a igon azt hova menti?
Szeretném áttenni egy másik progira.
-
Beri
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Visszahúztam a két zipet a mentésből és nincs többé fura hibaüzenet! Még mindig nem értem, mi idézte elő az egészet (csak arra tudok gondolni, hogy valahogy összekuszálódhatott a fájlrendszer, mert nem választottam le rendesen az eszközt, mielőtt lehúztam volna), de most már annyira nem is baj.
Köszönöm a gyors reakciót és a segítséget!

-
snowdog
veterán
Szia!
Ennek a hibának ("failed to open file btn_Capture.bmp#2") sem a térkép sem a poi állományhoz nincs köze. Az üzenet arra utal, hogy megnyomtál egy gombot, ami valahonnan nagyon kimaradt (talán képernyőmentés lehetett?). A próbálgatások során most futottál rá egy olyan opcióra, amit eddig még nem használtál. Én a hibakeresést ebben a sorrendben kezdeném: skin/ux/branding.zip/data.zip
zsambek
Elméletileg/gyakorlatilag bármelyiket, gyakorlatilag/elméletileg egyiket sem, mert Wayteq gépre legálisan nem tehető Primo. Az elméletileg/gyakorlatilag meg nézőpont kérdése.

-
Beri
addikt
Üdv!
Próbáltam mókolni egy csöppet a térképekkel (azt mondták az okosok, hogy a magyar navteq térkép nem a legjobb, hát gondoltam berakok egy másikat), csak a MAP és POI mappák tartalmához nyúltam, minden működik is, csak ha a főképernyőn rábökök a térképre, akkor "failed to open file btn_Capture.bmp#2" hibával elszáll az egész. Ez hogy történhetett? Visszaállítottam a két mappa tartalmát az eredetire (természetesen mentettem mindent), de a probléma még mindig fennáll, amiből én arra következtetek, hogy ennek eleve nem lehet köze az egészhez. De akkor meg mégis mihez nyúljak?

-
snowdog
veterán
válasz
Jolly Roger
üzenetére
-
snowdog
veterán
válasz
Jolly Roger
üzenetére
...legyen rajta "truck" verzió (nem tudom hogy ez be van-e építve gyárilag vagy ez egy másik program).
Lehet kapni [link] de mivel nem ismerem a gépet, ezért ajánlani sem tudom. Csak egy példa volt. Beírtam a Google-ba, és többek között ezt dobta ki. Esetleg keress rá te is.
-
Jolly Roger
csendes tag
Sziasztok.
Volt szerencsém a Primot használni nagyon bejön ezért érdeklődnék hogy mely készülékeken van gyárilag rajta. A kritériumaim a következők: a készülék kijelzője legyen minél nagyobb valamint hogy kamionon használnám tehát legyen rajta "truck" verzió (nem tudom hogy ez be van-e építve gyárilag vagy ez egy másik program).Köszönöm.
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Arra van valami kapcsoló a sys.txt-be, hogy csak a tervezett útvonalat érintő eseménytáblák, pihenőhelyek stb. jelenjenek meg a térképen? Vagy hogy csak X méteren belül lévő poi-k és forgalmi események jelzései jelenjenek meg a térkép?
Köszönöm a segítséget!
-
-
Mawerik
tag
Boldog új évet minden fórumtársnak!
-
OldMike
őstag
A Naviextras Toolboxon regisztrált eszközöm csatlakoztatásakor a program jelezte, hogy van telepíthető frissítésem. A telepítés sikeres volt, a részletekből megtudtam, hogy a Global_Cfg.zip frissítése történt meg.
Szeretném megtudni, hogy ez a frissítés tulajdonképpen mit jelent, milyen képességét változtatta meg a navi programnak?
Köszönöm
-
Pól2
csendes tag
Tisztelt Cím !
Segítségeteket szeretném kérniNavon készülékem van Igo Primo 1.0 verzió
Naviextras toolboxban az átvitel gomb hiányzik, így nem tudok tartalmakat mozgatni a számítógép és a navigációs eszköz között.
A legfrissebb verzió van letöltve.
A számítógépen nem látom a gps tartalmát,se az sd kártyáét
Augusztusban az utolsó frissítésnél még tudtam áthelyezni az adatokat
Mi lehet a hiba. -
plajos
aktív tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Szia!
Cseréld e a branding.zip-et is az új 1.4-es verzióra. Az újabb Primókban a mixed.ini-t kihagyták ezért száll el hibával. Az új az NNG-NQ-t használja a mixed helyett.
-
plajos
aktív tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Ha skint nem akarsz akkor használj UX-et

Amennyiben WinCE-re szeretnéd megoldani akkor az általam ma linkelt UX csomag ismeri ezen funkciókat.
Skin, vagy UX nélkül neked kell leprogramozni. Egy egyszerű szövegszerkesztő kell hozzá. -
szatocs1981
aktív tag
válasz
plajos
üzenetére
Mi a Primo programozàsi nyelve? Letezik valamifele editor, ahol el lehet kezdeni probalgatni?
Evek ota küzdök 2 problémával:
1) automatikus ujratetvezes kikapcsolasa. Autoreplan_action a sysyem.ini-ben állandóan auto-n van, nem tudom sys.txt bejegyzessel off-rá állítani.2) fix zoom érték a teljes navigalas alatt.
Mindkettő a régi 8-as verzióban remekül működött.
Skint nem akarok használni, gyári megjelenesre törekszem.
Köszi előre is
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek!
Az miért lehet, hogy Primo 2.4-ben amikor elindulok mondja h mikor hova forduljak, viszont utána menet közben nem, csak amikor jön az általa tervezett kanyar csipog egyet. Már átnyálaztam az összes beállítást, de nem sikerült megoldani!
A segítséget előre is köszönöm! -
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Elkészült UX csomagom (beépülő modulok) újabb kiadása WinCE Primó 2.0 és 2.4 verziókra 480x272 és 800x480-as felbontásban. Fontosabb újdonságok:
- képernyőkímélő
- felhasználói nagyítás és madártávlat mód
A csomag letölthető innen : [link] -
Újra felhívnám a kedves felhasználók figyelmét, hogy warezzal kapcsolatos kérdéseiket ne itt tegyék fel. Köszönöm!
-
feri91
csendes tag
Sziasztok! Primó-ra raktam fel a Jáksós hangot, ki is választható. De navigálás közben meg sem szólal. Mi lehet a baja?
-
plajos
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
Szia!
Nem a beállításokkal van gond, hanem a géped teljesítménye (proci sebesség, memória) kevés a vélhetően "agyon" skinezett Primónak. Vagy vásárolsz egy erősebb gépet, vagy csökkented a Primó teljesítmény igényét. pl. törlöd a skint, törlöd vagy csökkented a sebességmérő kamerákat, kikapcsolod a 3D épületek megjelenítését, stb.) -
Predator2
addikt
Helló
Primo-ban be lehet valahogy állítani, hogy időben kicsit előbb jelezze a dolgokat? Mikor már kanyarodni kellene stb akkor szól és őrölnék, ha egy pár másodperccel előbb jelezne.
THX
-
plajos
aktív tag
válasz
trikko
üzenetére
Szia!
Az alap Primóban nincs dátum és idő kocka (gomb). Némelyik skinben van, így valószínű hogy a TMC ikon is abban van. Keress egy másik, vagy egy újabb javított ugyanilyen skint.
Házilag is megoldható, ha ismered a Primo programozási nyelvét (ha ismernéd gondolom nem tetted fel volna ezt a kérdést) -
trikko
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Üdv.
Amire gondoltam az az hogy a jobb felső sarokban van a TMC-nek az ikonja az idő és a dátum kocka mellet!
Ami a ondom hogy amig nincs TMC jel addig a kis antenna teljessen kitölti a kockát viszont amint van TMC jel akkor a "jezőtábla ikon" nagyon picika,nem tölti ki a neki szánt kockát.
Ezzel lehet kezdeni valamit?Üdv
-
snowdog
veterán
válasz
trikko
üzenetére
Attól függ az ikon hol található. Vagy branding.zip, vagy data.zip.
Megjegyzem nem lehet szabadon garázdálkodni a mérettel, mert az ikon, és a környezete pozicionálva van, és egymásra hatással vannak. Tehát ha elkezded növelni csak annak az ikonnak a méretét, akkor elképzelhető hogy valami mást meg le fog takarni. Szóval csak óvatosan a méretezéssel!
-
trikko
tag
Üdv.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Igo Primoban hol lehet megváltoztatni az ikonok méretét?
Leginkább a TMC ikonja érdekelne mert az marha apró!Előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest