- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Vajaskinyír újragondolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsa74
tag
válasz huncutka1029 #16497 üzenetére
Azt hiszem rájöttem,mégiscsak lehet így tervezni.
menű /útvonal /útvonalszerkesztése / címek megadása (mindegy milyen sorrendben) / egyebek / útvonal optimalizálása / tervezés
Így a fentebb említett módon áll neki tervezni.
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
tecsa74
tag
válasz huncutka1029 #16497 üzenetére
Köszi!
Kár ,hogy nem lehet,nagy segítség lenne ha felajánlaná ezt az opciót.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy van e lehetőség Igo Primonál úgy útvonalat tervezni,hogy megadok mondjuk 30 db címet,s a program a jelenlegi tartózkodási helyemtől a legközelebbre eső első helyet vegye elsőnek,s a legtávolabbit utoljára annak ellenére,hogy én a címeket össze vissza adom meg.
Tehát adott egy címlista,ezeket beviszem a naviba,s a készülék független attól hogy melyik címet írtam be elsőnek a hozzám legközelebb eső címhez irányítson,majd így tovább......
Üdv:
tecsa74Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
scenes
újonc
Sziasztok!Tudna valaki segíteni abban,hogy honnan lehet letölteni az IGO Primo 2014 full Europa térképet?
Köszi scenesScenes
-
makkiadam
csendes tag
Sziasztok!
Problemam van a Primo 2.0 beszedhanggal.. A kezdete mindig lemarad, es nem tudom hol lehet a hiba... Valahol talan a sys.txt-ben kellene beallitani. a problema a kovetkezo pl. "háromszáz méter múlva" helyett csak "százmetmer múlva" vagy pl. "menj tovább tegyenesen" helyett "tovább egyenesen"..
Valamiert nem hallhato, a kezdete a szovegnek.. Segítséget kérnék...
koszonom -
Ryle
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, régen tudta a primom hogy a házszámhoz az ( A-B-C ) megjelölést is meglehetett határozni. Most ezt a csodás dolgot valami oknál fogva elfelejtette
Kérlek segítsetek ezt vissza állítani.
| Arch + Kde | Windows 8.1 | Android |
-
Nkboy
senior tag
Tiszteletem mindenkinek!
Adott egy Becker Traffic Assist Z099 típusú készülék. Eddig csak Magyarország és Szlovénia térkép volt rajta. Tegnap rá kellett tennem az osztrák, német, és cseh térképet.
Amióta ezek a térképek is fent vannak, útvonal tervezéskor újraindul. Amíg csak Magyar és Szlovén térkép volt rajta, addig semmi gond nem volt.
Igo Primo van rajta. Build version: 9.6.2.209584
Mi ennek az oka? Öregecske már a gép ennyi térképhez? Vagy esetleg valamelyik térkép hibás lehet?
[ Szerkesztve ]
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
plajos
aktív tag
válasz JokerMaffia #16483 üzenetére
Szia!
Ugyanúgy működnek a kamera fájlok mint az UX nélküli verzióban. Az UX új kategóriákat ad (magasság korlátozás, súlykorlátozás, stb) és a több beállítási lehetőséget ad.
Ebben a csomagban találod:
http://data.hu/get/7802964/plajos_collection.rar
a jelszó: plajos -
Mcfery
tag
Üdv mindenkinek!
Navigálás közben szépen kiírja a házszámokat, de olyan apró számokkal, hogy nehezen olvasható.
Valamilyen sys bejegyzéssel lehet-e növelni a számok méretét?Köszi.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
nrbii
tag
Lenne még egy kérdésem. Arra van már valami orvoslás, hogy az indulási idő beállításánál (Plajos-féle UX pack) ne ilyen bugos "valamivalami" felület jöjjön be, ahol nem lehet megadni az indulási időt? Előre tervezéskor jól jönne, de így nem igazán működik.
-
Bálint85
senior tag
válasz huncutka1029 #16478 üzenetére
igazad van nem volt beállítva az autópálya és matricás díjfizetés
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
huncutka1029
addikt
válasz Bálint85 #16477 üzenetére
Ha jelöli, akkor ismeri.
Azért akar leterelni, mert valamelyik út tipust letiltottad.
Pl
- engedélyköteles
- Fizetős autópálya
- útdíj
Vagy súly, és mértet korlátozás (magasság, szélesség)[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Bálint85
senior tag
érdeklődnék, hogy mi lehet az oka annak , hogy frissítve lett a teleatlas / Teleatlas 2013.09 Q3 / térkép és eddig Ausztriába az S31 -es gyorsforgalmit ismerte most meg a legújabbal nem ismeri pirossal jelzi az útat és folyton le akar terelni.
mit kell a sysbe beleírni mi lehet a gond?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Outlander
addikt
Hmmmm.... akkor valahogy benéztem...
Jah igen, tényleg, csak nem jó helyen néztem...
Köszi srácok.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Üdv.
Mallorca / Majorka / Majorca térkép (fájl) létezik?
Ha igen, hogyan keressem?
Mert valahogy nem jött össze, sem külön, sem pedig a spanyol/portugál térképfájlokban...Köszi.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
nrbii
tag
Sziasztok!
Az IGO Primoval kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Plajos UX packját használom, és a sebességtúllépés tűréshatárát nagyon szépen meg lehet adni városon belül és kívül is. Viszont ez csak a figyelmeztetésre vonatkozik, ha közeledek egy sebességmérő készülékhez (speedcam adatbázis alapján), akkor viszont már szigorúan veszi, és végig csipog, 51-nél is.
A kérdés, hogy be lehet-e állítani valahogy – akár sys.txt bejegyzéssel –, hogy ezeknél a figyelmeztető pontoknál mennyi legyen a tűréshatár? Azt eddig is be tudtam állítani, hogy csak akkor jelezzen, ha épp túllépem a sebességet, de valahogy figyelembe vehetné, hogy én mennyit adtam meg az előző menüpontban az alap figyelmeztetésre. Szóval hogy szóljon, de csak mondjuk 55-től vegye úgy, hogy én túllépem a sebességet, és ettől a sebességtől adja végig azt a pittyegő hangot, amíg el nem hagyom a kamerát.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
-
khorvat
senior tag
Hi!
Igo Primo 2.4 9.6.13.267029 verziójával van gondom a programban a Tartolom/Hasznos helyek minden felmásolt poi látszik!
Viszont ha útvonalat tervezek és ott a Hasznos helyeket akarom megnézni akkor minden szürke és az útvonal mentén <Nincs bejegyzés> látható csak!Hol kellene keresnem a probléma megoldását?
-
huncutka1029
addikt
válasz anjani182 #16465 üzenetére
A tts azért nem megy mert az android4.0-val megszünt a magyar nyelvi támogatás.
Csak ha megveszed a play-ben Svox Mariskát, utána fog aktívvá válni a tts pro opció, éskkor fogja megjeleníteni a tts hangokat
kicsit felment az ára, de ha egyszer megveted, minden robotos eszközödre letöltheted, ha ugyanazzal a google fiókkal jelentkezel be.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
anjani182
őstag
válasz huncutka1029 #16457 üzenetére
A normál alap Primo magyar hanggal megy, a TTS-t nem bírom működére bírni. Jó, akkor ez marad így...
Forever and ever, let's make this last forever.
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Igo-n hogy lehet koordináta alapján keresni? -
JokerMaffia
tag
válasz JokerMaffia #16459 üzenetére
Véleményem szerint az Androidos iGO "hiányos". Próbáld meg egy olyan Android alkalmazással, amelyik teljes, memóriakártyáról futtatva azt.
-
czombos
tag
Vásároltam egy Prestigio GeoVision 5850 készüléket Androidos iGO-val.
A tárhelyen van iGO mappa viszont sys.txt nincs ott.
Pár dolgot átírnék benne, van ötlete valakinek hol találom a sys.txt-t? -
anjani182
őstag
Üdv! Legújabb Primo-t használok. (March 31)
A magyar hang fáljt nem látja, igaz azt egy másik Igo-ból másoltam be. A nyelvi fájlnál ez nem volt probléma, átraktam és működött a magyar nyelv. Valaki tud segíteni?
Forever and ever, let's make this last forever.
-
vavakika
csendes tag
válasz JokerMaffia #16450 üzenetére
http://www.wayteq.com/x960BT.html
Ez szerint a 4 GB-os kártya jó hozzá. Azért ír ki hibát mert nagyobbal próbálkozol. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Wayteq x960 BT navigációs készülékhez IGO Primo 2.4 operációs rendszert használok HERE 2013.Q4 EU térkép és SpeedCam_FULL_EU frissítésekkel. Mindezt 4 GB mikro sd memóriakártyáról futtatva, akadály nélkül működött. Amióta készülékemet bővítettem 16 GB micro sd memória kártyára, (ezt engedélyezi a gyártó) azóta az IGO Primo szoftver használhatatlan, "out of memory" - hibaüzenetet ír, félig betölt, onnantól meg sem moccan... Érdekessége a dolognak, több 16 GB micro sd memória kártya kipróbálásánál a hibajelenség fenn áll. Van ötletetek a hiba orvoslására? Köszönöm előre is a javaslataitokat. -
PROKINCS
újonc
Wayteq X850 re Igo primo 2.4 et telepítettem.
2013 Q4 Here térkép csomagra cseréltem a meglévőt.
Ezután viszont a POI-k nem látszanak.
Kezdő kamionos vagyok, jövőhéten indulok neki a világnak, ahogy olvasgattam itt vannak hozzáértők bőven, kéne egy kis segítség! -
sztomi09
csendes tag
válasz huncutka1029 #16442 üzenetére
Egy másik fórumon érdeklődtem az ügyben és ott mondták, hogy a globalconfig.zip fájlt cseréljem ki és jó lesz! Kicseréltem és jó lett!
-
huncutka1029
addikt
Azt tudja valaki, hogy a navigon 2014Q1 frissítésében bent vannak e már a Magyarországon tavaly átadott útszakaszok?
M0 új aszakasz, M6 stb?
Potyára nem fizetnék a frissítésért, ha nincs, akkor inkább várok a következőig.
Előre is köszia női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
lempi
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy linket az a Prímo eddig kiadott verzióiról?
Kerestem több helyen de nem találok teljes listát. Régebben volt az NNG oldalán ilyen lista de ott sem találom.
Előre is köszönet. -
sztomi09
csendes tag
Akadt még egy problémám. Frissítettem a térképet és minden egyebet. A megfelelő mappákba raktam mindent. A poi fájlok is a poi mappába kerültek mégsem jelennek meg a térképen és a beállításokban is azt írja hogy nincs elérhető poi! Mi lehet a baj?
-
plajos
aktív tag
válasz attilaskylin #16437 üzenetére
Szia!
Automatikusan előjön, ha szükséged lesz rá Ha állandóan látni szeretnéd (akár több 10 km-re előre) akkor használj skint. -
attilaskylin
újonc
Sziasztok! Új vagyok itt. Segítségre lenne szükségem! Hogyan tudok második manővert csinálni a navi-ra, ha beállítások menükben nincs ilyen?
Köszönöm! -
sztomi09
csendes tag
A következő lenne a problémám. Egy Primo 2.4-est raktam fel a GPS-re. Minden nagyon szép és jól megy. Kivéve egyet. Ha elindítom a programot akkor valamiért 0-t ír a műholdak számára pedig talál műholdat. Ha készenlétbe helyezem és utána visszakapcsolom akkor pedig kiírja a talált műholdak számát illetve a magasságot is. Nem valami nagy hiba de meg szeretném ezt oldani! Mi lehet a baj?
A kép szemlélteti a hibát![ Szerkesztve ]
-
Kolty
aktív tag
válasz huncutka1029 #16430 üzenetére
Köszi, hogy szóltál.
Gondolom a csak ez kell feliratut kell betenni a gyökérbe. Második oszlopból pedig bemásolgatni, no de mi kell? Voice, lang és a térképfájlok helyét megtaláltam többit nem. A kép, talán így ok.
http://kepfeltoltes.hu/140607/1049373355N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Melyik mappát kell betennem az sd
gyökerébe?
kepfeltoltes.hu/140607/1085618358N_vtelen_www.kepfeltoltes.h
u_.jpg -
Mcfery
tag
HI!
Gyors kérdésem lenne:
A sys ANSI vagy Unicode kódolásúnak kell lennie?
Köszi!
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Rapture
csendes tag
Egy kollégámnak olyan problémája van, hogy akármelyik hangot állítja be, nem mondanak bizonyos dolgokat. Pl. hajts fel az autópályára. Mondtam neki, hogy a hangnavigáció részletessége legyen részletesen. Azt mondta, úgy van.
Egyéb ötlet? -
sesshou
senior tag
Após gondolkodik egy wayteq x960bt hd beszerzésében térkép nélkül.
Nem tudjátok hogy hogyan lehet Ingyen feltenni rá térképet? Esetleg itt vagy privátban valaki le tudná írni vagy tud valaki linket adni? -
pilota
tag
válasz plajos #16420 üzenetére
csak egy város képét látom sötétben ieletve világosban meg nyilakat meg utat de tábla sehol.Na közben töltötemle egy másik igot és onan kimásoltam ezt a data syst igymár müködik rendeben.De lenne mégegy kérdésem vanak ezek a táblák azt hogyan álitomba hogy mondja is.Elsöbségadás kötelezö meg ezek mert most csak bing enyit hallani.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Szerintetek melyik a legjobb térkép Horvátországhoz? A TopMap csomag legfrisebbje 2 éves és 11MB-os, míg a Teleatlas/TomTom verzió új és nagyobb.
POI-ból a régi tűnik nagyobbnak, gondolom használhatom a régi TopMap-os POI-kat az új térképpel.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pilota
tag
válasz huncutka1029 #16411 üzenetére
Nemtudom közben keresgéltem lehetséges,hogy az a gond nincsen a készüléken az fjv utkeresztetődés nézet file?
-
huncutka1029
addikt
-
pilota
tag
Helosztok abban kérnék segitséget,hogy primoban nemmüködik a sáv informácio képi.Mit kell beletenni vagy megnézni köszönöm erre gondolok .
-
zsolx
tag
Sziasztok,
Igo Primo alá szeretnék tenne egy olyan MP3 lejátszót ami működik navigálás közben és van benne hangszínszabályozás. Valaki esetleg tudna segíteni? -
snowdog
veterán
válasz tixi-taxi #16407 üzenetére
Szia!
Feltehetően a navi programban egy skint, vagy ux-et használsz, amiben a képernyővédő be van kapcsolva. Első lépésként távolítsd el a skint. vagy ux-et. Ezt követően járasd a gépet, hogy mit csinál.
Második lépésként ne engedélyezd a navi program automatikus indítását. Ezzel is segítheted a hibakeresést.
-
tixi-taxi
újonc
Üdv. Mindenkinek!
kettő problémára kérek segítséget.
Van egy CNS Smart tip. PNA készülékem, amit Igo Primo navi prg.-vel használok.
A májusban voltam Ausztriában és ott kezdődött elöször az első gond, hogy önállósitotta magát, a képernyő
képernyő kikapcsolt.A bekapcsoló gomb inditására ismét dolgozott, de teljesen váratlan idő közönként ki kapcsolt.elég kényelmetlen volt, mert ismeretlen hely, használnám a kütyüt de nem , kikapcs.
gondoltam hogy talán az op. rendszer beállítását kell módósítani --WIN embedded ce 6.0 fut rajta.
Itt a másik problémám, hogy op. rendszerből nem tudok ki lépni és a beállitásban sem találok ilyen
kilépési lehetőséget.Utolsó lehetőségként reset - t, ez lenne a megoldás?A reset után már a navi prg ment, de váratlanul a képernyő ismét kikapcsolt. Szerintettek mi lenne a megoldás?
Köszi a javaslatokat! : tixitaxi -
jano720
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy a hangerőt szeretném növelni a naviban.
Telefonon van a Igo. Egész pontosan ez a verzió:
iGO Primo Israel (2.4) v9.6.29.390522 (28 Apr 2014)
Sok helyen olvastam, hogy a sys.txt-ben kell átírni a sound-nál ezeket az értékeket:
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=10De az én sys.txt fájlomban csak ezek vannak a Sound-nál:
[sound]
csv_voice_enabled=1
ding_muted=1Valahol akkor ezek szerinte lenne még egy sys.txt fájl?
Előre is köszi a választ. -
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Adott lenne egy Navon N670 Plus készülék iGO Primoval. A problémám az, hogy a beállítások menüben nem tudom alkalmazáson belül állítani a fényerőt, csak ha kilépek a főmenübe és ott lehúzom. Valahogy meg lehet ezt csinálni?
Köszönöm!
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- Sorozatok
- Battlefield 2042
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest