- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
...mert 2 napja készülök, hogy az utolsó pillanatban leütök vaterán egy pda-t, erre bazmeg tegnap eljáccom az időt, és az aukció lezárása után 1 órával eszmélek fel.
-
Orc
senior tag
válasz
Printszkrín #122 üzenetére
kb. 7 órát. Még most sem fogom fel, hogy hogyan tökölhettem ennyit vele.
-
Orc
senior tag
Itthon próbáltam belöni a wifi kártyámat a Suse linux 10.1 alá, de mindig beleakadtam valami problémába vagy a ndiswrapper szarakodott, vagy a bcm driver vagy elfogyott a helyem a rendzser partición és a másik particióról kellet átvarázsolnom egy kicsit, mindezt úgy, hogy fel volt mountolva a system partició és úgy kellet módosítani. A jéghegy csúcsa az volt, hogy szarul frissítette a kernelt a Suse online frissítóje és ezért idegességemben eltávolítottam a kernelt a futó rendszer alól, úgyhogy húzhatom újra, de ez nem mostanában lesz az biztos.
-
Orc
senior tag
Kurva ideges vagyok, mert egy napot csesztem el egy olyan dologra aminek semmi értelme nem volt!
-
fLeSs
nagyúr
Qrvára felidegesítem magamat, amikor Q3-ban azért kapok ki, mert mákol az ellen.
-
atus7377
aktív tag
Örülök,hogy kiderült a kutya ártatlansága.SZVSZ az esetek 95 százalékában az ember a hunyó.A kutyatartás felelőség,és vannak bizonyos szabályai.Van egy barátom,neki három kaukázusija.A nagyobbik kan kb 90-100 kiló.A barátom elment otthonról a fia kiment,hogy megetesse öket.Rossz helyre tette le a tálakat,minek következtében 3,5 órát állt az esőben,mert a kan nem engedte ki.A dolog következménye annyi lett,hogy a gyerek megértette mi merre meddig.
-
klepto
addikt
válasz
burgatshow #107 üzenetére
Akkor minden rendben
Ezért írtam én is, hogy alaposan tudd meg a körülményeket, és ezalapján puszta önvédelem volt, ami balul sűlt el. Remélem páran tudtunk segíteni, és én örülök, de szerintem a többiek is, hogy kiderült az igazság
-
AND1
őstag
#60-as tipikus Kero-s volt
-
burgatshow
veterán
Kösz az aggódást és a bátorítást meg mindne lelki támogatéást mindnekinek!
-
burgatshow
veterán
Egy jó pont Kero_sannek! Én is állatbarát vagyok!
-
válasz
burgatshow #106 üzenetére
Tényleg kissé nyers Kero_San stílusa, nekem sem tetszett... cserébe nagy állatbarát, ami tetszik
.
-
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow #106 üzenetére
Azért ez nagy öröm most komolyan,hogy a hugod is elmesélte a történetet amit aztán te megoszthattál velünk és igy megnyugodhatnak a kedélyek.
Még 1x örülök, hogy a hugod is, és a kutya sorsa is rendbe van -
burgatshow
veterán
Ja és a kutya nem lépett fel támadólag amikor hazaértek tgnap este meg ma sem!
-
burgatshow
veterán
Na hahó!
Na akkor lerendezem a dolgokat mert nagyon nem tetszett az amit Kero_san írt.
1. Mint kiderült a kutya teljesen ártatlan volt, mert a húgom leültette ez eddig ok. De utánna felakarta emelni a 30Kilójával az 50-60kilós kutyát, de ez a kutyának nem igazán tetszett ezért a kezére akart jelezni hogy nem kéne a húgom feje útban volt és gondolom mivel meleg volt, a kutya lihegett ezért a szemfogával letolta a bőrt az arcáról! Hál istennek nem vészes!
2. A másik a kutya nem lesz elaltatva!
3.Anyám nem dühös senkire még a kutyára sem!
4. Hányszor mondtam a húgomnak, hogy ne hajolojn közel a kutya arcához mert mivel találtam nem lehet tudni!
5. Van egy lány azt vettem 3 éves azzal nyugottan jáchat!
6. A kutya nem jár az utcán kivéve amikor nytva marad a kapu akkor kimegy a közeli fákat megpisálja azt megy vissza!
7. A tesóm csak annyira fél a kutyáktól hogy a kóbór kutyákat nem kedveli mert amikor kicsit volt, anyám vitte óvódába amikor egy kobor kutya fellőkte! A sajátoktól pedig nem fél! najó lehet hogy most már a Nepállal nem fog cicózni! De a kutya még midig engedelmeskedik! Ma is kint volt a kertben én meg néztem az ablakból, és a húgom azt mondta hogy ül: akkor a kutya leült ha fekszik: akkor feküdt a kutya!
8. A tesóm hál istennek jólvan most bevan kötve sebe összevarták neki, meg kapott egy tetanuszt! Holnap megy vissza controllra ha minden oksa akkor szerdán leveszik a varrást és a kötést! -
PeliScan
addikt
nem az volt a kérdés, hogy miért vagyok ideges? de télleg. akkor, a késői óra kedvéért az előző hozzászólás, némi magyarázattal (a ferde rész magyarázat...)
-------------------------------------------------------------------------------
(#102) PeliScan Válasz | Email | 2003-07-27 01:42:02
Ideges vagyok mert...... nah jó, nem (ideges vagyok, hanem) csak kissé dühös (vagyok), hogy ennyire láma vagyok
---------------------------------------------------------------------------------
nah, így már ok? -
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan #102 üzenetére
olyannira láma, hogy link helyett bold-ba roktam.
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10084&start=0#msg770
-
PeliScan
addikt
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10084&start=0#msg770 >> (#770)
nah jó, nem. csak kissé dühös, hogy ennyire láma vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Silvercrest Rajztábla
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest