Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor minden rendben
Ezért írtam én is, hogy alaposan tudd meg a körülményeket, és ezalapján puszta önvédelem volt, ami balul sűlt el. Remélem páran tudtunk segíteni, és én örülök, de szerintem a többiek is, hogy kiderült az igazság 
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Tényleg kissé nyers Kero_San stílusa, nekem sem tetszett... cserébe nagy állatbarát, ami tetszik
. -
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Azért ez nagy öröm most komolyan,hogy a hugod is elmesélte a történetet amit aztán te megoszthattál velünk és igy megnyugodhatnak a kedélyek.
Még 1x örülök, hogy a hugod is, és a kutya sorsa is rendbe van
-
McCoy
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem utálom a kutyákat (persze ez nem igaz, macska RULLZ
) vidd ki a kertbe és SHOTGUN-al loccsantsd szét a fejét 
-
klepto
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Várom a fejleményeket!

-
klepto
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor a másik felét várdd meg annak, amit írtam. Ha a húgod hazaérkezése után támadólag megy felé, akkor baj van, és el kell altatni, mert akkor nincs rá garancia, hogy utána nem te, vagy valamelyik szülőd következik-e a megtámadandók sorában. Most hirtelen nem tudom, hogy hány éves a kutyus, de lehet, hogy az öregedés miatt egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és ez sajnos fajtától függetlenül bármelyik ebbel előfordúlhat, csak valamelyik fajta hajlamosabb rá. Ezesetben az elajándékozás sem megoldás, mert ugyanúgy megtörténhet az új gazdival is az, ami a húgoddal

-
klepto
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is azt tanácsolom, mint Polesz, hogy próbáld megtudni, hogy vaóban mi történt, pl. nem-e valamit el akart venni tőle a hugod, és csak védte a tulajdonát. Ha ok nélkül támadt, és nem okkal védekezett a kutyus, és ha nem mutat megbánást, valamint a hugod hazaérkezése után rámorog, ráugrik támadó jelleggel, akkor bizony el kell altatni! Nekünk, pontosabban a szüleimnek Kuvaszunk van, és az egyszer kapott meg, a ki a vezér ''játékban'', de utána meg is ijedt, és szinte bocsánatot kért, nehogy bántsam.
-
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Várj még ezzel az elaltatással majd megnyugszanak a kedélyek és akkor eldöntitek közösen mi legyen a kutyával. Persze, hogy pipa mindenki,de dűhből ne cselekedj

-
Polesz
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Biztos, hogy nem szimpla ül parancs volt az. Szerintem.
-
Zsiba
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Fátylat rá.
Véleményem szerint a kutyát el kell távolítani a háztól. Ha a húgod eddig is félt a kutyáktól, most egy darabig még jobban fog idegenkedni tőlük... -
Polesz
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Tudd meg pontosan, hogy mi történt. A húgod ha fél a kutyától az rossz jel. Ha vannak rokonok akkor inkább ajándékozd el, főleg ha tényleg nem harapós.
-
Zsiba
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen?!
Bocsáss meg, de az a hozzászólásom nem Neked szólt, hanem Polesz poénjára írtam. Tudom, hogy most ideges vagy, de azért nem kellene személyeskedni... Én nem írtam Neked semmi bántót. Ha Te ezt mégis magadra vetted azt nagyon sajnálom... -
Polesz
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Csak úgy viccből nem harap egy kutya. Valami oka csak volt.
-
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
arra gondoltam, hogy a korházban lekezelik a sebeit estleg ha kell összeöltik kap fájdalom csillapitot meg a biztonság kedvéért tetanuszt ez volt ami nem volt érthető?

-
AND1
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Öcsémet is harapta meg kutya itt az utcában...ment papper kutyával erre öcsémmel megyünk és öcsi átugrálta azokat a kis oszlopakat (amit az autok miatt szoktak kitenni,nálunk zöld)aztán jön szembe a kutya és beleharapott a combjába
Hót nyugisan...
Aztán mehettünk kórházba. -
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
ezt most kinek írtad?

-
AND1
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Milyen fajta kutya? ( ha volt már akkor bocs, ma xarul vagyok
) -
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
milyen fajtáju kutyus? ha korházba mentek be akkor ott biztos adnak neki szurit...
-
Polesz
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Az ilyen kutyát ki kell lövetni a francba, vagy elajándékozni. Szal semmiképp ne tartsátok meg.
-
Zsiba
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Gyorsan lövesd be magad!!!
-
jojojo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Tetanusz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
burgatshow
üzenetére
szerintem kapsz egy injekciót a biztonság kedvéért
-
Polesz
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Biztos vagy, hogy nem veszett?
Menj és oltasd be magad tetanusszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért írtam én is, hogy alaposan tudd meg a körülményeket, és ezalapján puszta önvédelem volt, ami balul sűlt el. Remélem páran tudtunk segíteni, és én örülök, de szerintem a többiek is, hogy kiderült az igazság 
.

) vidd ki a kertbe és SHOTGUN-al loccsantsd szét a fejét 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)