Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orc
senior tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
kb. 7 órát. Még most sem fogom fel, hogy hogyan tökölhettem ennyit vele.
-
Orc
senior tag
Itthon próbáltam belöni a wifi kártyámat a Suse linux 10.1 alá, de mindig beleakadtam valami problémába vagy a ndiswrapper szarakodott, vagy a bcm driver vagy elfogyott a helyem a rendzser partición és a másik particióról kellet átvarázsolnom egy kicsit, mindezt úgy, hogy fel volt mountolva a system partició és úgy kellet módosítani. A jéghegy csúcsa az volt, hogy szarul frissítette a kernelt a Suse online frissítóje és ezért idegességemben eltávolítottam a kernelt a futó rendszer alól, úgyhogy húzhatom újra, de ez nem mostanában lesz az biztos.
-
Orc
senior tag
Kurva ideges vagyok, mert egy napot csesztem el egy olyan dologra aminek semmi értelme nem volt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest