Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• burgatshow

veterán

Na hahó!

Na akkor lerendezem a dolgokat mert nagyon nem tetszett az amit Kero_san írt.

1. Mint kiderült a kutya teljesen ártatlan volt, mert a húgom leültette ez eddig ok. De utánna felakarta emelni a 30Kilójával az 50-60kilós kutyát, de ez a kutyának nem igazán tetszett ezért a kezére akart jelezni hogy nem kéne a húgom feje útban volt és gondolom mivel meleg volt, a kutya lihegett ezért a szemfogával letolta a bőrt az arcáról! Hál istennek nem vészes!
    2. A másik a kutya nem lesz elaltatva!
    3.Anyám nem dühös senkire még a kutyára sem!
    4. Hányszor mondtam a húgomnak, hogy ne hajolojn közel a kutya arcához mert mivel találtam nem lehet tudni!
    5. Van egy lány azt vettem 3 éves azzal nyugottan jáchat!
    6. A kutya nem jár az utcán kivéve amikor nytva marad a kapu akkor kimegy a közeli fákat megpisálja azt megy vissza!
    7. A tesóm csak annyira fél a kutyáktól hogy a kóbór kutyákat nem kedveli mert amikor kicsit volt, anyám vitte óvódába amikor egy kobor kutya fellőkte! A sajátoktól pedig nem fél! najó lehet hogy most már a Nepállal nem fog cicózni! De a kutya még midig engedelmeskedik! Ma is kint volt a kertben én meg néztem az ablakból, és a húgom azt mondta hogy ül: akkor a kutya leült ha fekszik: akkor feküdt a kutya!
    8. A tesóm hál istennek jólvan most bevan kötve sebe összevarták neki, meg kapott egy tetanuszt! Holnap megy vissza controllra ha minden oksa akkor szerdán leveszik a varrást és a kötést!

Új hozzászólás Aktív témák