- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Kösz az aggódást és a bátorítást meg mindne lelki támogatéást mindnekinek!
-
burgatshow
veterán
Egy jó pont Kero_sannek! Én is állatbarát vagyok!
-
burgatshow
veterán
Ja és a kutya nem lépett fel támadólag amikor hazaértek tgnap este meg ma sem!
-
burgatshow
veterán
Na hahó!
Na akkor lerendezem a dolgokat mert nagyon nem tetszett az amit Kero_san írt.
1. Mint kiderült a kutya teljesen ártatlan volt, mert a húgom leültette ez eddig ok. De utánna felakarta emelni a 30Kilójával az 50-60kilós kutyát, de ez a kutyának nem igazán tetszett ezért a kezére akart jelezni hogy nem kéne a húgom feje útban volt és gondolom mivel meleg volt, a kutya lihegett ezért a szemfogával letolta a bőrt az arcáról! Hál istennek nem vészes!
2. A másik a kutya nem lesz elaltatva!
3.Anyám nem dühös senkire még a kutyára sem!
4. Hányszor mondtam a húgomnak, hogy ne hajolojn közel a kutya arcához mert mivel találtam nem lehet tudni!
5. Van egy lány azt vettem 3 éves azzal nyugottan jáchat!
6. A kutya nem jár az utcán kivéve amikor nytva marad a kapu akkor kimegy a közeli fákat megpisálja azt megy vissza!
7. A tesóm csak annyira fél a kutyáktól hogy a kóbór kutyákat nem kedveli mert amikor kicsit volt, anyám vitte óvódába amikor egy kobor kutya fellőkte! A sajátoktól pedig nem fél! najó lehet hogy most már a Nepállal nem fog cicózni! De a kutya még midig engedelmeskedik! Ma is kint volt a kertben én meg néztem az ablakból, és a húgom azt mondta hogy ül: akkor a kutya leült ha fekszik: akkor feküdt a kutya!
8. A tesóm hál istennek jólvan most bevan kötve sebe összevarták neki, meg kapott egy tetanuszt! Holnap megy vissza controllra ha minden oksa akkor szerdán leveszik a varrást és a kötést! -
burgatshow
veterán
BNa pá megjöttek apámék! Majd holnap mesélek! Bye
-
burgatshow
veterán
5-6 éves a doki szerint!
-
burgatshow
veterán
Most szóval nemrég!
-
burgatshow
veterán
Ez most kb fél 8-kor!? Azóta vagyok itthon egyedül!
-
burgatshow
veterán
Nemhiszem hogy elakart venni valamit hiszen botot utál fogni labdázni szeret de most nincs labdája csontot se kapott ?
-
burgatshow
veterán
Jó! De holnap majd ki se merek menni a szobámból mert anyám úgy leolt amint meglát hogy belehalok! Istenem miért kellett hazahoznom!
-
burgatshow
veterán
Szerintem se dehát?
-
burgatshow
veterán
Azt hiszem jobb ha elaltatom!
Meg azt még nem tudom hogy anyám mit fog szólni mert most pipa rám az tuti!
-
burgatshow
veterán
?? Megpróbálom! De az az igasság hogy amíg + nem harpta addig jáccott vele + amit csak egy kutyával lehet! Bírkozott vele! Na most akkor aztán tényleg +harphatta volna! De egy szimpla ül parancstól!
-
burgatshow
veterán
Neharagudj! Csak tényleg ideges vagyok hogy most mit csináljak a kutyámmal!!! Agyalok hogy maradjon és örködjek mellette amikor a húgom a kertben van vagy pedig elaltassam!!! <- ezt nem szeretném úgy szeretem! A szívemhez nőtt ezalatt a 2 év alatt!
-
burgatshow
veterán
Ezt nem értettem: várj, mert lehethogy valami kistestű ami csak megkapta figyelmeztetés képp! De most már igen!!
A másik szerintem se harap oknélkül! Én kérdeztem tőle hogy mitcsinált (már amennyire tudtam mert tiszta sokk volt meg amúgy is fél a kutyáktól!) ő azt mondta hogy leakarta ültetni! Na ezaz amit nem hiszek el! Ha egy jutyának azt mondom hogy ül, akkor az leül nem pedig megharap az arcomon! -
burgatshow
veterán
Sajnálom az öcsédet! Meg a húgomat is! Mért nem engem harapott meg hiszen én vagyok a gazdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
burgatshow
veterán
Tényleg nagyon vicces! A húgom csak 10 éves szerda óta! F@sz@!
-
burgatshow
veterán
Zsiba menny a p....ba!
-
burgatshow
veterán
jojojo neked a nem értem hozzászólást
-
burgatshow
veterán
Esse harapott idáig! Pedig már +van 2éve!
-
burgatshow
veterán
12 hozzászókás
-
burgatshow
veterán
Az utolsó hozzászólásodat nem igazán értem!
-
burgatshow
veterán
Ja és kan!
-
burgatshow
veterán
5-6 éves talált Skóthjuhász! Nem a vérengző fajták közé tartozik! Szerintem! Mivel ő az 5.
-
burgatshow
veterán
Nem engem hanem a húgomat! Tavaly volt oltva! Egyébként saját kutya! Nem nagyon csak hát azé vérzik meg fáj neki!!! Nincs semilyen törés! Semmi! Csak szegény húgom, nézem belöki az ajtót anyám után kiabál, lefertőtlenítette azt rohantak apámmal a kórházba!!!!!!! És most vagyok itt! Egyedül itthon várom a hívásukat hogy ,ivan!
-
burgatshow
veterán
Hali!!!
Mi van akkor ha egy kutya megharap egy embert,k de a kutya nioncs beoltva de ne mveszett!!!!!!!!!!!!!!!! Help me! Ja és irni nem tudok mert ideges vagyoik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kés topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest