Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy a témához: nekem is van kutyám, de az meg van nevelve. Éppen ezért nem harap meg. Tényleg evés közben ki lehet venni a szalonnát is a szájából. Vagy akármit. Úgy, hogy fogom a két állkapcsát, kinyitom a száját, belenyúlok és kiveszem. (A ''nem szabad'' parancs továbbfejlesztéskor többször is előfordult.)
A másik meg: ha megpróbálna megharapni, kapna egy olyan sallert hogy többet ne próbálja meg. A kutya igenis tudja mit szabad és mit nem. Az nem működik hogy majd ő irányítja a gazdákat... Hát nehogymá a fal verje ki a kőművest! -
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor hogyan mondjam... aki egyszer betör egy ABC-be azt rögtön kinyírják? Nem. Mondjuk ez azért nem olyan jó példa, mert ez nem történik meg mindenkivel, nem úgy mint a piroson átmenetel. De akkor hogyan mondjam... vegyük azt hogy valaki baromira felidegesít, és lekensz neki egyet. Meg kéne hogy öljenek érte? (Persze erre lehet azt válaszolni hogy ''á, én nem vagyok olyan'', de azért iskolás korában szinte mindenkivel előforul az ilyesmi...)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azért elgondolkodtató hogy hányan vágjátok rá azonnal hogy ''el kell altatni''. Vajon ez a módszer akkor is követendő kéne hogy legyen, ha egyszer átmész a piros lámpánál...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest