Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekiisti
tag
válasz
dcsabi78
üzenetére
Üdv a kollégáknak sokban igazuk van ill ha a gyári Powermanagerrel csináltad a formázás karbantartást akkor az szól hogy ő meg csinál mindent hagyd a gépet a töltőn. Elméletileg valóban nem kéne hogy baja legyen de azt tapasztaltam valóban van 1-2 akku ami nem igen szereti ha nagyon lemerül.
A régi TP akkuk ahogy másik kolléga is írta valahol 250-300 ciklus körül vannak tervezve
Most lusta vagyok utána nézni és fejből nem megy de asszem T420-X1 től már újabb akkuk vannak és azok elméletileg olyan 1000 ciklusra vannak belőve a norma pedig valami 250 ciklus per év hogy a 3 év garanciát nagyjából "normális" akku használat mellett kibírja a készülék. -
stifi
senior tag
válasz
dcsabi78
üzenetére
ez nem a lenovo fogyatéka, bármelyik gépnél előfordul. ha új a gép, lehet, hogy totál lemerült az akksija amíg a raktárban állt, és azért halódik most, mert az nem tesz jót neki.
azért nincs világvége, ha most jó akkor töltsd fel, használd, néha akkuról se felejtsd el használni, hogy a cellák ne használódjanak el idő előtt, és elvileg nem lesz gond.
ha ezt rendszeresen eljátssza, az már ok lehet garanciális ügyintézésre.szerk: csodabillentyű az nincs, gyári szoftver van rajta? ott be tudod állítani a saját energiagazdálkodásában, hogy hány % alatt kapcsolja ki magát, asszem ez gyárilag 3%. ha ez nincs így beállítva, lemeríti nullára ami nem tesz neki jót..
-
kaller1
veterán
válasz
dcsabi78
üzenetére
és ha megy a gép,de nekem közben el kell rohannom valahova,akkor első töltés után használhatatlanná válik majd a gép?
Ha akkuról megy, és tényleg annyira gyorsan kell lépni, hogy nem tudod leállítani a gépet, egyszerűen lehajtod a fedelét. Nem fog lemerülni.
Ja igen, ha hálózaton van, akkor mennie kell. -
stifi
senior tag
válasz
dcsabi78
üzenetére
én a notebookomon használok chromeot, és produkált érdekes dolgokat addig amíg nem kapcsoltam ki a saját, régi, elavult flash playerét.
szerintem a chrome jó amúgy, ha tetszik felesleges lecserélni de ezt a problémát azért próbáld megoldani előtte
(én a mozillát azért váltottam le, mert a notebookomon nem akart működni a görgetés az istennek sem.. valami globális probléma sok ezer ember küzd vele de vagy 1 éve nincs rá megoldás.. kipróbáltam 100 dolgot, nem javult meg, töröltem és felraktam a chromeot. szerintem jó. csak akkor dobd ki ha nem tudod megoldani a bajod mással meg jól működik!)about:plugins írd be ezt a címsorba, keresd ki a chrome flash playerét és tiltsd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi