Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Elképzelhető esetleg, hogy kéne neki egy kalibrálás, hogy helyes adatokat írjon ki. Volt már dolgom ilyennel, hogy megbízhatatlanul jelzett vissza. Ekkor kell neki egy teljes feltöltés és lemerítés, majd ismét egy teljes töltés. Ezt én úgy csináltam ilyen esetben, hogy amikor 100%-on volt az akku, a Windows-t csökkentett módban indítottam el, majd amikor bejelentkezett, lehúztam töltőről. Ilyenkor nem működik a Windows saját energiagazdálkodási felügyelete, így a gép akkor fog kikapcsolni, amikor az akku saját vezérlése érzékeli a kritikusan alacsony töltöttségi szintet (vagy feszültséget, mittomén mit néz). Amikor lemerült, újból teljes töltés kikapcsolt állapotban, majd a folyamat végeztével már helyesen jelezte a kapacitást. Ezután még csináltam egy normál módú lemerítést-feltöltés, ahol úgy állítottam be, hogy 3%-nál kapcsoljon ki, majd szintén feltöltöttem, és voilá, pontos visszajelzést adott.
Más:
Ha valaki esetleg szokta használni az NHC-t, szólok, hogy kijött egy újabb verziója, de csak 32 bites rendszerre egyelőre: [link]
-
^Clown
addikt
- Nézd meg Aida-val (Everest) az akksi állapotát, nekem gyanús, hogy kezd kipurcanni.
- Power Managerben nem állítottad át véletlenül azt, hogy meddig töltse fel az akksit?
- Ha ezek sem vezetnek eredményre, akkor lehet, hogy a töltésvezérlő kezd meghülyülni, de reméljük nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Napelem
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest