- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #97669 üzenetére
Én még anno vettem egy touchbaros mbp-t, majd eladtam és most t440s van, amit hamarosan cserélek 480s-re. Ez a billentyűzet katasztrófa egyszerűen.
Mondjuk én is végigjártam mindent anno. Kezdtem 12-es iBook-al, majd volt 12-es PB, 15-ös PB, 15-ös MBP-ból meg vagy 4. Sajnos már nagyon más a célcsoport, pedig a Mac OS-t a mai napig a legjobb rendszernek tartom, a HW-ek stílusa és megmunkálása is páratlan, viszont olyan dolgokat áldoznak be a design oltárán, amiket nagyon de nagyon nem kellene.
Windows vonalon, pedig csakis Thinkpadet vagyok hajlandó használni. Szóval egyszerű volt a döntés.
szerk: Mondjuk ha az extreme valóban hozza azt amire számíthatunk (6 mag, normális hűtés, HDR kijelző, értelmes billentyűzet), akkor még én is elgondolkozom rajta. Igaz on the go manapság már nincs szükségem akkora erőgépre.
-
válasz
Mr Bond 007 #97669 üzenetére
Mi az a Thinkpad Extreme? Google nem dobott ki rá semmi értelmeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest