Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz carr #96484 üzenetére

Ha major update-re gondolsz, amit fél évente ad ki az ms és az aktuális a Version 1803 (April 2018 Update) 17134, akkor sajnos minden ilyen nagy frissítés valójában egy windows újratelepülés, amikor a régi beállításokat csak beimportálja... vagy szándékosan nem - ezért reseteli mindig ilyenkor a beállításokat.

Nálam ki van pipálva, hogy ne telepítse rögtön, hanem későbbi körben váltson csak át újabb verzióra. A frissítések beállítása környékén pro verzióban szerencsére már viszonylag normálisan állítható, nem kell registry-t hackelni hozzá. Így megúszon az új verziók legnagyobb bajait általában. Attól persze jön biztonsági frissítés az egyel korábbi nagy verzióra is.

A korábbi verzióknál egyébként kb megjegyezte, hogy milyenre állítottam a kijelzőket. Ha több helyre is viszem, más-más monitorokkal, akkor előfordul néha kavar, de legközelebb kb felismeri, mire állítottam. Amit írsz az alapján talán ezt nem annyira jól jegyzi meg az új.

A wifi, bt és repülő mód beállítások régebben nekem is össze vissza jártak, valahogy kiestek a szinkronból a különböző felületek.

(#96487) carr
    a telepítés után lehet indexel vagy valami más hátsó dolgot futtat, elvileg el kellene múljon idővel.

• carr

őstag

válasz carr #96484 üzenetére

A procit minek pörgeti 3.1Ghz-en konstans? tud valaki erre megoldást?
    Nincs semmi ami használná, mind a 4 magot virtuálisan. firefox megy, de feladatakezelőben sem látom, h zabálná valami a cpu-t.
    :/

Új hozzászólás Aktív témák