Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carr

őstag

Használ valaki dokkolót T4xx szériából? Nálam A t430s és a 4336 dokkoló a legutóbbi windóz frissítés óta furán kezelik egymást.
    tekintettel, hogy a dokkolóra VGA-n keresztül egy SHARP LCD tv van aggatva, és eddig nem nyávogott ha rádugtam, nem kapcsolta be a tévét, s nem is akart CSAK OTT megjelenni, minden maradt ahogy volt (lapitopi kijelző). Most kipróbáltam, h állítja-e magát visszább a proci, ha 220ról (dokkolóról) megy, vagy ha nem. (nem egyébként, csak ha leveszem megy 23x szorzó alá, gondolom energia séma, UEFIben)
    Mindegy.
    az a bajom, hogy önállósítja magát a win. vagy beszoptam valamit? :/
    Eddig pl ha (életbiztosítási tanácsadóként tevékenykedem) készítettem egy portfoliót, és azt pdf-ként le akartam menteni, akkor simán mentette ahova én akartam. most meg újabban engedélyeznem kell, hogy milyen alkalmazás hol, mit csinálhat. agyrém. (is)
    illetve ez a képernyő mizéria.
    Miért akarja magát kib*szni az LCDTV-re, hogy én nem mondtam? sőt mindenhol úgy van belőve, hogy csak a gép kijelzője. azt mikor visszarakom dokkolóra, önállósítja magát, és ő bekapcsolja nekem a monitort, megkettőzve a gép képét. Valami repülőgép üzemmódot írt, korábban kikapcsoltam ezt, de a séma abban maradt amit most vettem észre, és az energia sémát átraktam kiegyensúlyozottra. Lehet ebben van valami ami szopat? :)
    Tátott szájjal rohangálok a f*szerdőben úgy látszik? :D

Új hozzászólás Aktív témák