Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havri1
üzenetére
Én úgy szerkesztettem meg a configom hozzá, hogy a Smart2 profil max fordulaton fixálja, tökmindegy hány fokos, a Smart1 pedig a teljes skálán, tehát ha Intel grafikán netezek, akkor akár passzív is lehet, ha lehűl annyira, de ha váltok Radeonra, és felmelegszik 75 fölé, máris ráküldi a maxot. Általában Smart1-en használom, de nyáron, ha pl játékok között váltok csak, inkább menjen fixen, és tegyen meg mindent, hogy ne forrjon fel az agya.

Az ini fájlban amúgy elmagyarázza, hogyan állíthatsz be magadnak fordulatszámokat hőmérsékletekhez, elég logikus, gyakorlatilag csak át kell írni pár számot az adott profilban.
-
Tikakukac
titán
válasz
havri1
üzenetére
Mert nem öntanuló, hanem fix értékek vannak ott, te meg mivel ugye az eredeti vezérlést már megbizgeráltad, így a gép az szépen le is olvadna ha beakad valami és épp nem figyelsz rá.
Átírod a maxot, vagy szépem RPM jelet leakasztod felpörgésnél, aztán ár tudod is mit kell mívelni és mire. Szoktam volt mondani: okosan, mindent csak okosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest