Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
X220-on hogy/hol/hogyan érdemes IPS panelt cserélni?
Bocs, én nem igazán tudom értelmezni a kérdést.
Cserélni alapvetően egyfajta módon lehet, lásd Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra letölti/megnyitja a böngésző).
Ha arra gondolsz, hogy honnan érdemes szerezni bele IPS panelt, a tapasztalatok alapján nincs tuti és megbízható forrás.
Ha arra gondolsz, hogy kihez érdemes vinni, hogy megcsinálja neked, megint csak passz, annak tükrében, hogy nem tudom, helyileg hol keresel szervizt és mennyi az annyi, ami szerinted elfogadható ár a csere végrehajtásáért (úgy, hogy alapanyagot - új panelt - 100%, hogy neked kell beszerezned).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Arc Raiders
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest