Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Francia91 #83691 üzenetére
de várj, ti most 2,5" vagy 3,5" külső HDD-ről beszéltek? mert nekem a 2,5", ami a tápot is az usb-ről vesz, az már nem indul el, ha nem adok neki külön tápot egy másik portról (is). én úgy tudtam, hogy az xpress card csatolófelület maga nem visz át annyi áramot. valaki egyszer azt mondta... de amit itt utoljára linkeltél, annak is van táp kábele (5. kép balról)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest