Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem igazán értem, hogy illik a képbe most már a T400s is, ami egy kikönnyített, a T400-nál (állításom szerint) kevésbé strapabíró, hw-esen pedig határozottan gyengébb konstrukció, ami meg aztán végképp nem létezik diszkrét VGA-s kiszerelésben. Akkumulátor terén meg talán az egyik legrugalmatlanabb, hiszen csak 6 cellás létezik hozzá, miután ebben a típusban nem hátul, hanem elől foglal helyet, ott meg nehéz kilógatni (bár a Dell megoldotta a D630-nál
)szerk: megnézném azt a T400-at, ami 20 mp alatt bootol be
(első link) -
Tin
veterán
a sztori első felén mosolyogtam (mint ahogy régen, kínomban). nekem is hazudoztak összevissza hogy van/lesz, csak rendeljem meg. egyedül a takforsys volt végig korrekt, ezért mertem őket ajánlani. ők sosem ígértek semmit, csak ami biztos volt. az a baj, hogy pár nagy (és korrekt) lenovo partneren kívül a "kisebb" webshopoknak nincs hozzáférése a beszállítók rendszeréhez, vagy fizetniük kell érte. ezért is nem nézik meg neked. vagy azért, hogy megrendeld, és azt mondhassák, hogy "az nincs, de tudjuk helyette ezt...". a takforsys-es srác azt is tudta, mikorra várható... kapcsolat kérdése. nekem ez a "nyugalom" megérte azt a párezer (talán 5e?) ft pluszt, amennyivel drágább volt a legolcsóbb boltnál.
sztem ha megfelel neked a T400 külsőre, méretre, felbontásra, akkor nem nagyon kell félned attól, hogy minőségi problémák lesznek. ez mégiscsak egy thinkpad...
bár én t500-ast vettem, de a dell e6500-hoz képest ég és föld. ezt szívesen kapcsolom be, szeretem, halk, megy, pedig paramétereiben "gyengébb". de összességében, használatban sokkal jobb. ha a t400 is ilyen, szeretni fogod!
-
g.gergo
senior tag
Ne aggódj, jó lesz az. Én pont ezektől féltem, h majd nyeklik-csuklik, ropog, lötyög, röfög meg stb. amiket lehet hallani innen-onnan. Semmi, legalábbis nálam. Az tény viszont, h a billentyűzet hajlik nekem a W S környékén, de ha normálisan gépel az ember, és nem hasal rajta, akkor semennyire nem észrevehető. De ha nagyon zavar, házilag meglehet moddolni. Nekem van használatlan W7 upgrade lemezem, ha kell, akkor szólj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivaldi (böngésző)
- Steam Deck
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)