- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #40304 üzenetére
Hát, jó kérdés, meg kell nézni a dolgokat. Talpakra meg kitalálunk valamit, 1-2 nap és lesz időm bogarászni
bads1: Én tudom miről beszélsz, nekem is x200s van, és nekem is meg van darálva rendesen a kioldó rész. Nem tudom miért. Ha legközelebb gépet bontok akkor én becsiszolom és komponenses anyagból újjáépítem és ismét méretre csiszolom. Ez a legjobb megoldás.
-
bads1
aktív tag
válasz
fi:zi'k #40304 üzenetére
Nekem van egy X200s bottom case-m, még a bnőm gépén cserélték le garban mert egy pöcök el van törve rajta, az akksi jobb oldalát tartja valszeg, de nem maga a rugós rész rész hanem ami bepattan az akksiba. Jobban nem tudom elmagyarázni, ha itt lesz a gépe megnézem mennyire számít. Bár ha cserélni kellett akkor vmennyit biztos. Ja RAM fedél nincs hozzá. Egyébként jónak tűnik, lábak is megvannak.
Tudnál vele valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged