Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Nem...én újonnan vettem. Most lesz nyáron 3 éves a gépem. Én is nyitogatom rendesen...szóval nem vitrinben tartom. Meg hordom be a melóhelyemre is. Persze vannak akik asztalon használják és egy év alatt 5-ször ha lecsukják... nagytakarításkor.

Nem barmol az szét az a zsanér semmit hidd el. Meg van az tervezve hogy jó legyen. Úgy tudom csak a WFI kábel és a webcam kábel megy a zsanérnál. A Monitorkábel meg az a szalagkábel ami a két zsanér közt van.Láttam én már T60-at aminek úgy lógott a kijelzője hogy legyezni tudtam volna magam vele.
Működött a gép mint a parancsolat.De mondom, ha most akarod a zsanért megvenni akkor Pisti (Winner) elintézi neked szerintem. Jó fej srác nagyon.
Nem kell rám várnod. Amit linkeltem az úgy is vállalja a postát magyarba...és ingyen.(#30312) franc0 ...lehet. Én mondjuk kipattintom a reteszt és kivétel nélkül középen nyitom fel. Konzumer gépeknél van az ha egyik oldalt nyitogatod akkor tuti elreped az az oldali zsanér. Mennyit láttam már ilyet.
Inkább lógjon egy picit, mint hogy eltörjön, vagy megrepedjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő