Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixtom
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Gondolom erről az esetről van szó: [link]
itt a folytatás: [link] (több hsz nincs)Ebből nem derült ki, hogy akkor mire is cserélte a Samsungot. Kapott egy ugyanolyan típusút vagy WD ment bele vagy hagyta a fenébe? Mégis mi lett a megoldás?
Lehet hogy nem a Samuval volt gond, mert az ment a másik notebookban, de sok T43-ban is ez a típus megy (gondolom HM160HC) és semmi bajuk.
WD-vel sem volt még gondom és más embernek sem a topikban.
Nem szabad általánosítani, de érdemes megjegyezni hogy lehet belőle probléma (és igen, szar dolog ha pont nálad történik
).Nálam már mod BIOS van jópár hónapja és nem csipog, semmi rendelleneset nem észleltem.
(Gyári BIOS-szal a lenémított gépnél vagy bedugott fejhallgató kimenet mellett nem lehetett hallani a csipogást és simán indult mindig. Csak az a pár másodperc zavart, ezért flash-eltem
) -
Tim82
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.
Szerintem meg menj angolt tanulni. Az "Use unofficial modified BIOS"-nak más a jelentése és ez nem "szerinted" vagy "szerintem" kérdése.

Amúgy meg én kérek elnézést, hogy én legalább használtam is T43(p)-t ( volt saját T43p + van apám "sima" T43-a, amit tőlem kapott ajándékba), nem IBM-es vinyóval (WD3200BEVE) és a linkelt error 2010-en kívül (ami, ha esetleg rendesen elolvasnád a thinkwiki-s linkemet, egy boot-olás során feljövő figyelmeztetés, ami persze sok usert bosszant, de ezen kívül az esetek 99%-ában teljesen ártalmatlan dolog) tökéletesen működött vele.
Nincsen azzal semmi baj, ha tévedésből butaságot írsz, azzal viszont igen, ha körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá és minket nézel hülyének, amikor cáfoljuk, ráadásul tapasztalat alapján (is).
De ha szükségesnek érzed, szívesen tartok bemutatót is, apám T43-a megvan, pont a múltkor toltam bele ideiglenesen a WD3200BEVE-t, hogy az APS működését teszteljem vele.
-
audi100td
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
)