Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Én innét próbáltam meg beállítani: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/4255/hogyan_tudom_beallitani_a_mobilinternetezeshez_szukseges_parametereket_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
A 4iG szervizben a most adott linken lévő oldalon, ami a Telekom oldalán van, sikerült az ott dolgozónak beállítania. De amit beraktál nekem weboldalt, azon nem értem, hogy most mit kellene a Windowsban csinálni a működő mobilinternethez. Szóval hol van ott a hozzáférési pont típusa? Esetleg a csatorna jelenti azt, ami a Windowsban hozzáférési pont típusa? Már amúgy tudom a választ a kérdésemre, mert a Wordben leírtam a hozzáférési pont típusát, de amit adtál információt, az alapján nem tudnám beállítani működőre a modemet, mert nem látom ott a hozzáférési pont típusát.
Amúgy mivel van modemes laptopom, azzal is próbálkoztam, hogy az ott lévő adatok segítségével beállítom anyu laptopján a modemet, de ez nem sikerült, merthogy nem működött a modem. Ez pedig azért van, mert nem mindegy a hozzáférési pont típusa és minden laptopnál más a jó beállítás a hozzáférési pont típusánál. De előre ezeket nem lehet tudni. Amúgy az IP dolog, ami fent van a Telekom oldalán, amit belinkeltél, ott nem az van, ami anyu laptopjában van. Szóval a 4iG szervizben nem IPv4 lett beállítva, hanem más: de nem ez okozta a gondot, mert ez a más egyezik a laptopom beállításával. -
Reggie0
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Mint irta a windowson reszeltek valamit nem a szolgaltatoi beallitasokon. Azokon nem is lenne ertelme, mert pont az kell, ami a telekom oldalan van. Ha belenyulsz nem fog menni.
-
totron
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
kilométer hosszú hozzászólások
Igaz, de nem értek egyet. Honnan kellene egy szervizes/gyakorlott geek lényeglátásával rendelkeznie? Folyamatábraként látnia a megoldásig vezető pontos utat, fogalmakat egyből helyükön használnia? Az a másik oldal, a segítő oldal feladata, hogy megadja a helyes fókuszt, értsen a szóból, szóközökből. A visszajelzést megadta, max. nem értitek egymást.
#127268FLD1987, mi az elérési pont típusa? Ez egyenlő-e azzal a valamivel amit állítottak a szervizben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Éjszakai műszak
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Update 12.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest