- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #108635 üzenetére
Na megvan, szóval jobb oldalra egy Cradle kell egy WorkPad C500-nek(meg az nyilván), és kész is az anyahajó.
baloldalra semmi jó nincs csak a DVD.Illetve. Google image találatok közül, eBay nem adja ki... És ott egy másik is nem tudom melyik a jó.
(#108639) HSM: Igen ebben igazad van, az Intel lehet jobb low powerben esetileg. Ezért csináltam a táblázatot a különönöző energia fogyasztás beállításokkal. Notebookcheck tesztjeit összehasonlítva van jó pár olyan feladat ahol az Intel jobb lesz aksin, mert jobb és agresszívabb a leszabályozása. Viszont ezt lehet kompenzálni a sima Win energia profilokkal, és szerintem összességében jobb üzemidő kihozható így AMD-vel. Mivel összességében kevesebbet fogyaszt AMD, így nagyon nehéz azt elképzelni, hogy valamiben ne legyen takarékosabb összességében.
Amúgy ha a Ryzen Controllert életre lehet kelteni valahogy, akkor lehet mindent állítani mint Intelnél, és nagyon jól be lehet lőni.
Azt még hozzátenném, hogy Day0 BIOS van még minding és nem jött 1db frissítés se, pedig augusztusra nagyon ígérgették, így szerintem jó pár dolog változni fog idővel. Pl. a venti vezérlésével nagyon nem vagyok elégedett, azt nagyon túlpörgeti indokolatlanul Intelhez képest. Összességében a szabályozás nem jó, vagy túl meleg, vagy szabályosan hideg...
Túl agresszív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest