Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Peyote semmi hatás...körülmények biztosítva voltak. Hát erről ennyit.
-
SirRasor
addikt
javítás: Trip-et próbáltam (előző hsz)
Na este elalvás előtt kipróbáltam az Orgasm és OrgasmQH-t. Hát érdekes volt. Azt mondom nem éreztem semmit az első 5 percben, csak mintha valami pöcögtetne ott lent, aztán határozottan magától elkezdett jó lenni...eléggé érdekes élmény volt, de 'orgasm' nem lett egyik alkalommal se. A QH annyira nembejövős. Ezek után konkrétan alváshoz próbáltam a Divinorum-ot, de baromira idegesített, ezért 5 perc után levettem a fülemről. Viszont ezek után eléggé brutálisat álmodtam! Jót is és rosszat is és sokkal tisztábban maradt meg, mint máskor.
Amúgy reggel jöttem rá, hogy lehet a füles rosszul volt rajtam és a lobbot tettem a balra, szóval nem tudom ez számíthat-e valamit. Ezek után feltettem jól és kipróbáltam az OrgasmQH-t, de pici 'pöcörgetésen' kívül semmi se volt.
Nemsokára kiróbálok valami keményebbet, mondjuk a Peyote-t, mert ha annak se lesz hatása, akkor inkább a placebo felé hajlok.
-
SirRasor
addikt
Tip-et próbáltam maximális minőségű mp3-ban, de kis röhögcsélésen kívül (inkább placebo hatás) semmi se történt.
Délután a Lucid Dreaminggel próbálkoztam, de akkor hangkarin keresztül és semmi extra se volt, de baromi mélyen aludtam utána fél óráig (nem jellemző rám).
Ma este kipróbálom az orgasmot számgéppel, aztán ha van hatás, akkor jön mp3-ban

Hand of God-ot próbálta valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest