Keresés

Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz Hasek #113 üzenetére

thx :)

volt egy jó proci izzasztó progim ami számolta a hibázásokat is, de sajna már nem találom és a nevét sem tudom... hülyeséget meg nem akarok írni, de más phg fórumokon bizti ismerik...

• benedekco

addikt

hali

már így előre is mondom jó kis dolog fog ebből kisülni :)
    mennék Én is, de addigra már nem leszek az országban, uhhogy csak fórumon fogom kísérni az eseményeket... remélem azért lesz belőle PH!-s cikk és fotók is jöhetnének (de ez még odébb lesz)

de rátérek a lényegre...

OC zsürizéshez lenne okosság: sztem ha azonos a százalékos teljesítmény többlet akkor nem a szépséget, hanem a stabilitást kéne pontozni, azaz a starttól számítva X ideig kéne futtatni valami procit (esetleg még memóriát is) izzasztó progit, az a letelt idő után kiírná, hogy mennyit hibázott a gép... ha meg nem hibázott az egyik sem akkor jöhet a szépség alapján...
    ráadásul még az is a fejembe ötlött, hogy a ram húzását is pontozni kéne, vagy összevonni a proci tuning százalékával, a lényeg, hogy ne csak a proci többlet órajelét pontozzátok, hanem a ram-ét is...

gondoltam megosztom veletek az 5leteimet, hátha lesz belőle valami és finomítotok a szabályokon... remélem számotokra is jó 5leteket tudtam adni...

sok sikert a versenyhez
    (ha mégis az országban maradnék augusztusig akkor Én is elm1ek rá)

(mod: 1-2 gépelési hiba)

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés