- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
hali
már így előre is mondom jó kis dolog fog ebből kisülni
mennék Én is, de addigra már nem leszek az országban, uhhogy csak fórumon fogom kísérni az eseményeket... remélem azért lesz belőle PH!-s cikk és fotók is jöhetnének (de ez még odébb lesz)
de rátérek a lényegre...
OC zsürizéshez lenne okosság: sztem ha azonos a százalékos teljesítmény többlet akkor nem a szépséget, hanem a stabilitást kéne pontozni, azaz a starttól számítva X ideig kéne futtatni valami procit (esetleg még memóriát is) izzasztó progit, az a letelt idő után kiírná, hogy mennyit hibázott a gép... ha meg nem hibázott az egyik sem akkor jöhet a szépség alapján...
ráadásul még az is a fejembe ötlött, hogy a ram húzását is pontozni kéne, vagy összevonni a proci tuning százalékával, a lényeg, hogy ne csak a proci többlet órajelét pontozzátok, hanem a ram-ét is...
gondoltam megosztom veletek az 5leteimet, hátha lesz belőle valami és finomítotok a szabályokon... remélem számotokra is jó 5leteket tudtam adni...
sok sikert a versenyhez
(ha mégis az országban maradnék augusztusig akkor Én is elm1ek rá)
(mod: 1-2 gépelési hiba)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Cyberpunk 2077
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Suzuki topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest