- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
hali
már így előre is mondom jó kis dolog fog ebből kisülni
mennék Én is, de addigra már nem leszek az országban, uhhogy csak fórumon fogom kísérni az eseményeket... remélem azért lesz belőle PH!-s cikk és fotók is jöhetnének (de ez még odébb lesz)
de rátérek a lényegre...
OC zsürizéshez lenne okosság: sztem ha azonos a százalékos teljesítmény többlet akkor nem a szépséget, hanem a stabilitást kéne pontozni, azaz a starttól számítva X ideig kéne futtatni valami procit (esetleg még memóriát is) izzasztó progit, az a letelt idő után kiírná, hogy mennyit hibázott a gép... ha meg nem hibázott az egyik sem akkor jöhet a szépség alapján...
ráadásul még az is a fejembe ötlött, hogy a ram húzását is pontozni kéne, vagy összevonni a proci tuning százalékával, a lényeg, hogy ne csak a proci többlet órajelét pontozzátok, hanem a ram-ét is...
gondoltam megosztom veletek az 5leteimet, hátha lesz belőle valami és finomítotok a szabályokon... remélem számotokra is jó 5leteket tudtam adni...
sok sikert a versenyhez
(ha mégis az országban maradnék augusztusig akkor Én is elm1ek rá)
(mod: 1-2 gépelési hiba)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest