- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
hurricanes #4 üzenetére
Nem okoskodni akartam,bocsi.Sztem mindenképp xp-t rakj fel,sokmindent támogat,mindent felismer stb.Bár csak egy windows,jó sosem lesz.Bill mondta:az xp nem a biztonságosság jegyében készült.Lásd a sok biztonsági javítást.
-
hurricanes
tag
Köszönöm a részletes leírást, de a HT jelentésével tisztában vagyok, bár az is igaz h olyan ember úgyse lesz aki összemérte volna teljesítmény szempontjából XP-t és 2000-et HT alatt.
Neten találtam, h valakinél 20% gyorsabb volt 1-2 program XP alatt, asszem én is azt rakok majd a gépre.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
az intel sem najon ajánlja 2000 alatt a hpyerthreading használatát, nem teljes a support
[L]http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm[/L] -
Totyi
őstag
válasz
hurricanes #1 üzenetére
A win 2000 is tudja a HTT-t a sevice pack 3 után.:PAnnyi lesz a különbség,hogy 2 feladattal is meg lehet címezni a processzort.Nem kell megvárni míg az egyik feladat lefut,mehetnek egyszerre.A z elnevezésben is benne van.HyperThreading-hyper többszálúság.Vagyis az alkakmazások több szálon futnak.
[Szerkesztve] -
hurricanes
tag
Hello,
A kérdés adott, mennyivel teljesít jobban XP alatt egy HT-s proci, mint 2000 alatt? Ha esetleg valaki ezt már tesztelte beírhatná a tapasztalatait.
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest