- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Én is érzem hogy ez egy nem rosszból mondom szerényebb tudású óra. Nekem az nem tetszik főként, de kezdem megszokni, hogy az ébresztéseket csak appal tudom beletalálni. Kár hogy ezt csak magán az órán bem lehet bevinni. Én egy garmint használtam. Az nyilván komolyabb volt, igaz 5x-6x ennyiért. Viszont 2 hetente tölteni kellett, ami legalább nem 2 nap... nem volt színes. Gps viszont brutal volt és a connect szoftver is. Viszont sérült a touch screen, és a barmomhoz nincs alkatrész. Azt cserélik ha szétmegy... mármint ha európai piacos. Hát az enyém amerikából jött. Így buktam.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
gyemipapa
senior tag
Akkor minek vetted meg???
A paramétereit, képességeit, tapasztalatokat előre megismerhetted, tudtad, mit veszel, ne utólag fikázd.
Az pedig, hogy mi számít, honnan számít okosórának, sehol nincs megírva, széles a skála, mint pl. az okostelefon kategóriában is. Ez zömmel az árakból is megmutatkozik.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
20-ert mit vársz amúgy? Mindent tudjon és olcsó is legyen?
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Engedélyezni kell mindent, csak akkor megy az értesítés.
Nekem bejött, a MiBand 2-nél nem sokkal nagyobb, így kényelmes.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest